avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... INFIDELITATEA SOTIEI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

INFIDELITATEA SOTIEI

Tot in legatura cu articolele postate,in cazul acestui divort ,sotul nu mai este de acord sa divortam de comun acord ,doreste sa fie din cauza infidelitatii mele ,are probe in acest sens,convorbiri telefonice si stenograme ,eu nu am recunoscut niciodata ca
a-s avea pe cineva,ce sanse am !?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:00, 13 Ianuarie 2011
UN OM a scris:

Buna ziua,multumesc frumos pentru raspuns,convorbitile au fost inregistrate in casa noastra cu telefonul lui,cred ca este legal,nuuuu !?

Este legal sa inregistreze convorbirile cu dvs. in casa, dar nu inseamna ca aceste inregistrari pot fi admise ca probe, fiind necesare expertize tehnice autorizate, fiindca puteti sa spuneti ca sunt inregistrari ale ....unor convorbiri dintre el si amanta :), si care s-au desfasurat la un hotel...tot ca exemplu. Vreau sa subliniez, prin exemplul usor exagerat (dar nu improsibil ori improbabil), faptul ca nu orice inregistrari (facute in orice conditii si cu orice mijloace) pot fi acceptate ca probe in instanta si mai ales, nu toate sunt sustenabile ca fiind utile, pertinente si mai ales concludente.
Revin cu sfatul de a apela la un avocat, care va sti ce are de facut si cum sa va asiste, sa va indrume si sa va reprezinte.
este legal dar nu pot fi probe. lipseste certificarea identitatii celor care poarta acea convorbire si deci nu are nici o valoarea. chiar daca , prin absurd, se va prezenta in instanta contestati autenticitatea ei si faptul ca ati avut o asemenea convorbire.
Depinde daca au relevanta si ce se discuta.
In regimul comunist aceste probe erau admise de instanta.
In prezent pot fi incuvintate dupa ce se depune transcrierea dar judecatorul nu are chef de proces.
Se poate face expertiza dupa voce si vorbire daca se contesta.Expertiza o veti plati dvs.
Dar...cum spuneam...nu stiu cata relevanta au inregistrarile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi detaliate folosite in instanta. abonamentul meu este ... Clarissa Matei Clarissa Matei Facturi detaliate folosite in instanta. Abonamentul meu este pe numele sotului cu care sunt in divort. Eu l am intentat pt violenta fizica si emotionala. ... (vezi toată discuția)
Partaj dj_ane2001 dj_ane2001 buna ziua!exista vreo lege care in urma partajului stabileste ca sotul care inseala nu primeste nimic??daca da, care sunt dovezile acceptate ca proba care ... (vezi toată discuția)
Stenograma convorbire telefonica eder eder Sunt abonat la compania de telefonie mobila RDS si doresc sa solicit stenograma unei convorbiri telefonice pe care am purtat-o cu cineva in luna ianuarie ... (vezi toată discuția)