avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Voi putea beneficia de CIC daca sunt angajata pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Voi putea beneficia de CIC daca sunt angajata pe perioada determinata?

Buna ziua!

Sunt angajata la actualul loc de munca de aprope 1 an(mai exact pe 2 decembrie fac 1 an).Am fost angajata timp de 6 luni ca debutant si pentru ca nu mi s-a gasit un post liber dupa aceste 6 luni,am fost angajata pe postul unei doamne care este in concediu de maternitate pana la inceputul anului 2011,cu un contract pe o perioada determinata pana la intoarcerea acestei doamne.
As vrea sa va intreb care sunt drepturile mele,daca raman si eu insarcinata??

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen crenguta , utilizator 17:05, 11 Noiembrie 2009
Nu conteaza ca sunteti angajata pe perioada determinata sau nedeterminata. Legea precizeaza doar obligativitatea existentei stagiului de 12 luni anterioare nasterii copilului pentru a putea beneficia de indemnizatia pt "concediu de cresterea si ingrijirea copilului pana la varsta de 2 ani sa 3 ani in cazul copilului cu handicap".

Daca privim problema din alt punct de vedere , la expirarea perioadei determinate a CIM puteti beneficia de indemnizatie de somaj, in cazul in care societatea nu va poate oferi un alt loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea cim pe perioada determinata din cauza sarcinii? GABRIELA_IONESCU GABRIELA_IONESCU Buna seara, Am si eu o mare rugaminte legata de contractul meu individual de munca pe perioada determinata. Am fost angajata pe o perioada de 1 an de zile la ... (vezi toată discuția)
Cum pot intra din ccc1 in ccc2 fara sa merg la serviciu? e_rainbow_love e_rainbow_love Am un copil si sunt in concediu de crestere. La anul in Dec. mi se incheie concediu maternal dar planuiesc sa raman din nou insarcinata si vreau sa aflu daca ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns urgent, intoarcere titular de pe maternitate PUPME26 PUPME26 Buna, sunt angajata la o scoala pe postul unei doamne care este pe maternitate, in contract imi scria ca sunt angajata pana la intoarcerea titularului, ea se ... (vezi toată discuția)