Daca am fost somer si angajat acum de o firma care are facilitati fiscale, eu ce obligatii am?tr sa stau 6 luni sau 12 luni?pot pleca oricand daca eu cer acest lucru?
Buna ziua!
Am o intrebare privind pct.1 din HG 592/2006 prin care se spune ca ,,titularul cererii de repartizare a unei locuinte pentru tineri, trebuie sa fie major, in varsta de 35 ani la data depunerii cererii, si sa poata primi repartitie pentru locuinta in cel mult 12 luni de la implinirea acestei varste". Cum se interpreteaza acest text si cum pot contesta acest lucru. Eu aveam 29 de ani cand Legea nr.152/15.07.1998 privind infiintarea ANL, pana cand s-au aprobat normele metodologice pentru aplicarea legii au mai trecut 3 ani (2001) si am facut 32 ani, pana s-a infiintat Agentia Nationala pentru locuinte au mai trecut 2 ani (2003), cand au si inceput sa se depuna cereri pentru locuinte ANL si am depus si eu cerere avand varsta de 33 ani si 10 luni. De la acest moment si pana s-au facut si repartizat primele locuinte ANL au mai trecut 4 ani (2007) si aveam 37 ani si 10 luni. Noi cei care am depasit varsta de 36 ani nu ne mai incadram si nu mai avem de ce sa ne reinoim dosarele, asa ca nu am reinoit dosar in 2007, dar cand s-au repartizat locuintele .........SURPRIZA! 2 familii cu aceeasi varsta ca si mine au primit repartitii, asa ca acum am reinoit si eu dosarul, dar din cate scrie in ziar (ca nu s-a afisat inca lista) se pare ca au fost respinse dosare pe motiv de depasire varsta. Va rog din suflet sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez si ce cai de atac pot folosi. Va multumesc si astept un raspuns urgent.
Buna seara! Va multumesc pt raspuns. Daca eu fac dovada in instanta ca laptele il da la o persoana fizica sau o societate, instanta poate solicita documente si considera venitul respectiv ca fiind permanent? Referitor la subventiile de la APIA, pot fi considerate permanente sau nu?
Tatal minorului sustine ca nu are venituri, dar are o microferma cu 17 vaci si laptele il comercializeaza, plus ca primeste si subventie de la stat pentru animale si lapte.As vrea sa stiu daca aceste surse se pot lua in calcul la majorarea pensiei?