avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... majorare pensie intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

majorare pensie intretinere minor

Buna seara! Va multumesc pt raspuns. Daca eu fac dovada in instanta ca laptele il da la o persoana fizica sau o societate, instanta poate solicita documente si considera venitul respectiv ca fiind permanent? Referitor la subventiile de la APIA, pot fi considerate permanente sau nu?
pemanet este numai salariul.
alte venituri...care nu sunt permanente bnu se iau in considerare.
Exista si alte venituri care prezinta o constanta in timp , spre exemplu , chiriile .
Asa incat, daca sunt realizate si alte sume de bani (nu , spre exemplu ,dividendele ) acesta , dupa caz , pot fi retinute in vederea justei calculari a plafonului pensiei de intretinere.
Si , ca regula , acestea trebuie sa fie realizate pe o perioada de 6 luni , sa nu reprezinte premii , diurne , indemnizatii , recompense.
Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Diesel999 Diesel999 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea. Sunt divortat si am o fetita de 17 ani, pentru care platesc pensie alimentara 25% din venituri. ... (vezi toată discuția)
Urgent!!! calcul pensie de intretinere angajat mai ContSters332562 ContSters332562 Lucrez in MAI. Pentru stabilirea pensiei alimentare pentru un minor se poate lua in calcul pe langa salariu...si sporurile + premiile pe ultimele 6 luni? ... (vezi toată discuția)
Urmarirea diurnei la plata pensiei alimentare Cornelia1977 Cornelia1977 buna ziua, din ce am citit pe aici diurnele sunt deductibile si ar tb impozitate.can eu am divortatin 2004 diurnele nu erau luate in considerare la calculul ... (vezi toată discuția)