buna ziua...sint pensionat de boala handicap gr 2....as dori sa-mi deschid o firma si as vrea sa stiu care sint pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a putea infiinta o firma , care varianta m-ar avantaja sau dezavantaja in privinta taxelor si impozitelor catre stat...srl , pfa , sc , etc....si care ar fi beneficiile acestora adica in ce priveste csa , pensii , angajari de personal , tva , scutiri , reinvestire profit , etc...
buna ziua...sint pensionat de boala cu handicap gr.2 definitiv...ceea ce as vrea sa stiu este urmatoarele...1. pot sa imi deschid o firma de comert import/reciclare mobila si electrocasnice ?....si ce beneficii sau dezavantaje am ?....2.daca am asociat la firma mea pot sa lua un credit de la banca ?.....din cite am aflat trebuie sa imi fac un contract de munca si sa am adeverinta de venit ...(pot pierde pensia ?)...pt.a beneficia de un credit (pe care multe banci nu il dau oricui....numai daca ai p.c.r....pile,cunostinte,relatii sau mita)....pe scurt...ca pensionat de boala si cu handicap gr.2 ce avantaje/dezavantaje si beneficii sau facilitati legale sau fiscale as putea avea ?....(conform legii 448...nu prea da explicatii clare in detaliu practic nu ajuta cu nimic persoanele cu dizabilitati in domeniu , e prea vag sau se bate cap in cap cu alte legi sa nu inteleg eu ce scrie ?).........multumesc,Vlad