Care este garantia mea ca dupa ce semnez partajul la notar nu raman cu "buza in soare" (scuze pentru exprimare) ? Este ceva stipulat in partaj despre data tranzactiei sau ceva despre martori ?
Multumesc pentru interventie si raspuns. Insa problema mea este urmatoarea: semnam la notar si apoi facem transferul de bunuri sau intai imi iau bunurile si apoi mergem la notar si semnam actul. Actul in sine ce prevede ca partile au facut tranzactia sau ca urmeaza sa se faca tranzactia in data.... in prezenta a 1-2 martori ?
Buna seara. Am divortat de curand cu acordul partilor, hotarare ramasa definitiva. Vreau sa fac partaj voluntar cu fostul sot. Este vorba de a partaja bunuri mobile. Apartamentul ii apartine, eu m-am mutat si acum vreau sa inchei un partaj voluntar la notariat. Sotul sustine sa semnat actul la notar apoi sa facem tranzactia efectiva. Eu consider ca este corect iintai sa imi iau bunurile de acolo apoi sa mergem sa semnam actul. Care este varianta legala, corecta si practica. Raspunsul imi este necesar urgent deoarece poimaine ne vedem sa stabilim detaliiile. Va multumesc frumos.
De circa 1 an am mari probleme cu tensiunea la instalatia electrica de la domiciliu. In fapt beneficiez 80% din timp de 170-180 volti din cei 220-230 volti prevazuti in contract si in normativele ce ar trebui sa le respecte compania de furnizare (SC ENEL Muntenia Sud). Am sesizat acest lucru in scris si am primit raspuns ca se va rezolva. Dupa cateva luni am sesizat din nou nivelul scazut al tensiunii si in pofida faptului ca prin Ordinul ANRE 28/2007 erau obligati sa-mi raspunda in 15 zile nu au facut acest lucru. Le-am solicit despagubiri conf. ordinului mentionat insa Enel nu a raspuns solicitarii si pana la acest moment nu a rezolvat situatia (prima sesizare este din ian 2009). Aparatura casnica a inceput sa cedeze, aparat dupa aparat (la unele nici nu mai am fatcurile cu care le-am cumparat). Ce pot face ptr. a rezolva situatia repede si daca eventual pot solicita daune materiale ?