avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate vizili01

Activitate vizili01

Deci in principiu am ajuns de unde am plecat.Ce acte sau unde trebuie sa ma prezint sa resolv situatia?
Tot in decursul timpului am primit si o scrisoare de Taxe si Impozite, ca o firma ar fi avut sediul aici , si ar avea niste datorii. Am cautat si am aflat ca acea firma si-a schimbat sediul, la o alta locatie. Deci in principiu eu ca si proprietar nu as avea nici o problema daca subsemnatul sau subsemnatii ar avea ceva amenzi probleme cu legea, credite cu buletinul si altele.
Va multmuesc pentru raspunsul rapid.

Dar de exemplu daca eu voi dori sa vand aprtamentul si apar datorii pe aceasta locatie. Va trebui sa platesc eu acele amenzi de exemplu.
Buna ziua,
Acum un an si jumatate am cumparat un apartament.Eu si sotia mea suntem proprietari pe acest apartament, dar am aflat pentru ca primeam diferite citatii la adresa noastra , ca aici mai stau alte 3 persoane cu adresa din buletin identica cu adresa noastra. In acest caz ce pot sa fac ca acele persoane sa nu mai figureze la mine in apartament. Si daca acele persoane vor lua o amenda de exemplu de circulație va trebui ca eu sa o plătesc. Din cate am aflat singura opțiune ar fi ca eu sa dau in judecat acele persoane , dar citațiile nu vor veni la mine acasă inclusiv amenzi pentru neprezentare in instanta.Ce ar trebui sa fac , se poate ca eu sa ma apar fara ajutorul avocatului la judecătorie , sa depun o cerere de judecata. Care sunt pasii>?
Va multumesc
Buna, in viitorul apropiat voi avea nunta si doresc sa stiu daca am dreptul la cele 5 zile libere platite prevazute in lege, in cazul in care am semnat un contract de munca pe o perioada determinata si in contract se specifia clar ca nu am dreptul, la nici o zi libera(concedii, in cazul meu contrat pe 3 luni).Am nevoie de un raspuns rapid, multumesc