avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Activitate liviu_mlm

Activitate liviu_mlm

Nu exista nici o restrictie legala? Stiu ca atunci cand exista lit.i, nu aveai dreptul de a te angaja pe o functie care presupunea o gestiune. Am fost acuzat de delapidare si sustragere de bani
Buna ziua si la multi ani!
Am si eu o nelamurire. la ultimul loc de munca mi s-a desfacut contractul de munca comfort art. 61 lit. a, cu mai multe acuzatii care nu sunt fondate. Daca eu nu contest decizia angajatorului, in ce masura sunt afectat de acest lucru la viitoarea angajare?
Daca sunt chemat in instanta, are dreptul sa ceara sa platesc "daune morale" sau ceva in genul asta?
Multumesc anticipat !
Va multumesc pentru raspunsuri si imi cer scuze pentru insistenta, dar cine este in masura sa faca aceasta cercetare in prealabil?
In regulamentul intern scrie ca nu am voie sa consum alcool in timpul serviciului, dar nu scrie ca nu am voie in cadrul unitatii niciodata. Este un bar. Daca in timp ce faceam aceste "stricaciuni", eu imi si desfasuram activitatea (inca mai existau clienti in bar) are vreo importanta? Eu am fost chemat astazi pentru a fi cercetat de o comisie care a fost formata din 4 oameni, si anume asociatii, patronii. este normal acest lucru?
Dar daca se anuleaza aceasta decizie, pot gasi un alt motiv? Adica pot exista acele daune morale?
Pagule sunt infime. Poate cere daune "morale" sau altceva? Suma de bani pe care ei au ceruto este foarte mare. Mentionez faptul ca din punct de vedere legal, programul era pana la ora 00 si totul s-a petrecut mult mai tarziu. In contractul meu de munca scrie ca lucrez pana la ora 22. Ma ajuta acest lucru cu ceva intr-un eventual proces?
Aceasta cercetare prealabila de cine trebuie facuta? Exista o comisie speciala?
Sunt angajat la o societate care intentioneaza sa imi desfaca contractul de munca pe motive indisciplinare. Pentru acest lucru, este necesar sa fiu actionat in judecata? Lucrez intr-un bar si intr-o seara am consumat alcool. camera de supraveghere a inregistrat momentul in care am spart 3 scrumiere si 2pahare. Acum mi se pun in spate mai multe acuze si mi-au cerut o suma maricica de bani pentru a se face totul uitat. daca nu accept intelegerea lor si nu le dau bani, ei sustin ca ma da in judecata. ce castig ar putea avea ei?
Va rog sa imi dati si mie un raspuns cat mai repede.

Multumesc anticipat