avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate clepsidra

Activitate clepsidra

Răspuns la discuția Legea 112 - revanzare
desi cred ca subiectul a mai fost dezbatut vin si eu cu intrebari intrebatoare despre legea 112.
vrem sa cumparam si noi un apart care este sub incidenta acestei legi, legea 112.
este vorba de un apartament care a mai fost vandut prin procura generala-sper ca folosesc bine termenul- de doua ori. dupa cum mi-a explicat agentul imobiliar e vorba de un ap vandut de proprietar, o firma, unei persone, care si ea l-a vandut altei persoane iar aceasta din urma doreste sa-l vanda si ea. am inteles ca ultimul proprietar l-a cumparat l-a cumparat in curma cu 6 ani, deci dupa ce expira perioada de 10 ani cel care e ultimul cumparator este de fapt si proprietarul in drept al apart.
ceea ce n stiu eu e cum decurg lucrurile in astfel de cazuri, unde ma pot eu informa despre acest apart si mai ales ce fel de riscuri exista.
orice informatie va fi apreciata.
va multumesc si va urez sarbatori fericite!
oare chiar nimeni nu stie un raspuns si pentru mine?
poate ca totusi se va gasi cineva , nu?:">
V-as ruga mult sa ma ajutati sa ma informez daca este posibil sa deschidem un ONG in Romania si dupa 1 ianuarie 2007 sa deschidem o filiala a lui in UE., asa cum un ONG din Bucuresti ar deschide o filiala in provincie. Ma intereseaza legislatia referitorare la aceste aspecte, pentru ca stim care e legislatia pentru a deschide un ONG in Romania.
va multumesc mult.
cineva doreste sa obtina o aprobare pentru un protest in fata unei ambasade. cum se obtin aprobarile pt asta si de unde? e necesar sa fie un grup sau e destul una-doua persoane?

e mai simplu decat pare. Certificat de nastere tradus, pasaport cu viza de intrare legala in tara si in rest aceias procedura ca si la romanasi.

ei ,vezi , chestia cu certificatul tradus nu mi-au zis-o. asta nu-mi place la functionarii de stat, spun la viteza si te tot poarta.
am sa intreb si de asta
mai e aprobarea aceasta pacatoasa de la o ambasada care nu exista plus declaratia pe propria raspundere data in fata notarului si a traducatorului legalizat cum ca nu mai e casatorit.
:))

e mai simplu decat pare. Certificat de nastere tradus, pasaport cu viza de intrare legala in tara si in rest aceias procedura ca si la romanasi.
am sa merg in cele din urma pana acolo sa intreb, ca am mai fost o data si am uitat sa intreb exact acest punct. actele nu sunt asa multe, e relativ simplu, dar e nevoie de o aprobare pentru casatorie de la ambasada sotului , aici in romania. problema e ca nu are Kuweitul ambasada in romania! si aici e incurcarea:))
dar am sa merg pana acolo din nou:(
iti multumesc de raspuns.
poate ca e un subiect mai ciudat, dar as vrea sa stiu, care e legislatia tarii noastre in vederea oficierii unei casatorii la starea civila aferenta domiciliului pentru o casatorie intre un cetatean roman si un cetatean din kuweit.
daca ma puteti ajuta cu informatii, v-as fi recunoscatoare.
Răspuns la discuția schimbare pasaport, ma ajutati?
doamne, nici nu-mi vine sa cred e bucurie mi-ati facut! sunteti sigure? si asa taiat pe partea plastificata e minunat, nici nu am nevoie de mai mult!
va multumesc mult si sper sa nu se fi schimbat vreo lege de atunci.
trebuie sa-mi schimb pasaportul, e deja expirat . vreau sa-mi fac unul nou, dar as vrea sa intreb daca la momentul schimbarii pasaportului ti-l retin pe cel vechi sau ti-l returneaza taiat sau rupt? e foarte important pt mine pt ca am o viza in el care e importanta pentru mine.daca stie cineva cum se procedeaza in acest caz, sau si-a facut un pasaport nou de curand, va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.
va multumesc anticipat.