avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare pasaport, ma ajutati?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare pasaport, ma ajutati?

trebuie sa-mi schimb pasaportul, e deja expirat . vreau sa-mi fac unul nou, dar as vrea sa intreb daca la momentul schimbarii pasaportului ti-l retin pe cel vechi sau ti-l returneaza taiat sau rupt? e foarte important pt mine pt ca am o viza in el care e importanta pentru mine.daca stie cineva cum se procedeaza in acest caz, sau si-a facut un pasaport nou de curand, va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: clepsidra , utilizator 15:02, 11 Ianuarie 2006
Eu mi l-am schimbat in vara trecuta si mi l-a inapoiat pe cel vechi, taiat cu foarfeca.
Sper sa-ti fie de ajutor.
Eu mi l-am schimbat in vara trecuta si mi l-a inapoiat pe cel vechi, taiat cu foarfeca.
Sper sa-ti fie de ajutor.
TI-L DAU INAPOI INSA TAIAT PE PAGINA PLASTIFICATA.
doamne, nici nu-mi vine sa cred e bucurie mi-ati facut! sunteti sigure? si asa taiat pe partea plastificata e minunat, nici nu am nevoie de mai mult!
va multumesc mult si sper sa nu se fi schimbat vreo lege de atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate cu pasaportul avut inainte de casatorie alesssandra13 alesssandra13 Urgent!!!! Urmeaza sa plec din tara (in Turcia mai exact) si am vechiul pasaport cu numele anterior casatoriei (care este valabil pana in martie 2016). Ma ... (vezi toată discuția)
Lipsa viza flotant...amenda se trimite prin posta? cosmin66 cosmin66 Sunt proprietarul unei garsoniere si azidimineata a venit Politia in razie din usa in usa si cereau buletinele la control la 6 dimineata... Politistul, fara sa ... (vezi toată discuția)
Acordare viza sua coldmountain coldmountain Buna ziua tuturor. Am cunoscut pe cineva, roman plecat in SUA de 20 de ani, are cetatenie americana si canadiana, vine la vara in Romania si si-a exprimat ... (vezi toată discuția)