avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... lipsa viza flotant...amenda se trimite prin posta?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

lipsa viza flotant...amenda se trimite prin posta?

Sunt proprietarul unei garsoniere si azidimineata a venit Politia in razie din usa in usa si cereau buletinele la control la 6 dimineata... Politistul, fara sa se prezinte mi-a cerut buletinul si a constatat ca nu am viza de flotant trecuta, imi expirase de ceva timp... Pe buletin inca mai am adresa parintilor mei... Mi-a inapoiat buletinul si din mers mi-a zis k o sa-mi trimita amenda acasa prin posta in valoare de 70 lei. Mi-a luat datele de pe buletin, dar nu mi-a facut proces verbal pe loc... Asa se procedeaza? Sau a vrut doar sa ma sperie si sa nu ma astept la nici o amenda?
Cel mai recent răspuns: cosmin66 , utilizator 20:07, 7 Octombrie 2011
Eu zic sa mergeti sa va faceti viza ca va costa 4 lei si se face chiar si intr-o ora, dupa care sa-l cautati pe politistul sectorist sa va puneti de comun acord. Firesc este sa va dea amenda de fata cu dvs. din moment ce ati fost prezent si de buna credinta daca nu scrie la semnatura dvs. cum ca refuzati sa semnati si pune martorii sa semneze. Eu insist sa va faceti viza si sa lamuriti cat mai urgent situatia, nu ca nu ar fi normal sa primiti amenda pentru ca nu v-ati prezentat inainte cu 15 zile de a va expira viza la SPCLEP, dar nu in acest mod.
O sa merg sa imi pun viza de flotant zilele astea...Am tot amanat, am zis ca nu este asa de importanta, dar vad ca este... Sunt curios pe ce adresa o sa-mi trimita amenda, daca o sa trimita... Probabil pe cea veche, a parintilor... Pana azi nu au primit nimic. Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Flotant suciu_diana suciu_diana Buna seara, daca in apartamentul proprietate personala las sa stea o[b] ruda de gradul 1[/b] - sora mea si familia acesteia ( sot+copil), ei avand in ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de suventie la energia termica? ANGEL978 ANGEL978 Buna seara! De ceva timp locuiesc singura in garsoniera parintilor mei ,si as vrea sa stiu daca pot beneficia la iarna de suventie la energia termica daca ... (vezi toată discuția)
Legitimare de catre politie blecota blecota Buna ziua, am doua intrebari la care imi doresc raspunsuri. 1. Daca la usa mea se prezinta un agent de politie, urmare a vreunei sesizari, etc., are voie ... (vezi toată discuția)