avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

flotant

Buna seara,

daca in apartamentul proprietate personala las sa stea o ruda de gradul 1 - sora mea si familia acesteia ( sot+copil), ei avand in buletin domiciliul in acelasi oras, respectiv sotul in alt oras, trebuie sa acord flotant cuiva?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 20:05, 22 Noiembrie 2011
Legal trebuie sa-si faca viza de resedinta.
oug 97/2005:
Art. 29. - Resedinta este adresa la care persoana fizica locuieste temporar mai mult de 15 zile, alta decat cea de domiciliu.
Asa ar fi corect, daca vor locui pt o perioada mai lunga sa anuntati la evidenta populatiei si sa aplice pt o viza de resedinta, nu incurca cu nimic. Daca locuiesc acolo si nu au macar viza, se cheama ca locuiesc fara forme legale si pot primi amenda, atat.
( sora va e ruda de gradul 2 )
Va multumesc.

@gi_jane2
asa e, e de gradul 2 :)
E de 007 pentru ca vine politia, in speta sectoristul la usa si luati amenda atat dvs. cat si rudele. E pacat pt.ca viza costa doar 4 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza flotant euaceeasi euaceeasi Buna ziua.......Am nevoie sa ma lamuriti referitor la viza de flotant......eu am buletin de Bucuresti si locuiesc in provincie, in casa parinteasca impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Amenda viza de flotant George_Mihailov George_Mihailov Sunt student in anul 1 in constanta si am primit intr-o seara amenda pentru viza de flotant...politistul nu s-a legitimat cand m-a oprit pe strada....ca urmare ... (vezi toată discuția)