avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pot beneficia de suventie la energia termica?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pot beneficia de suventie la energia termica?

Buna seara!

De ceva timp locuiesc singura in garsoniera parintilor mei ,si as vrea sa stiu daca pot beneficia la iarna de suventie la energia termica daca aceasta se mai da si daca ma incadrez .
Mentionez ca in buletin nu apare acesta adresa.(nici viza de flotant).

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:56, 6 Septembrie 2010
Daca se va acorda puteti beneficia.
Cand se anunta inceperea furnizarii de agent termic mergeti la administrator si solicitati formularele de completat.
Si ca sa fiti pusa la adapost de neplaceri ulterioare, inclusiv de a nu vi se lua in considerare declaratia de venit, mergeti la politie si faceti-va mutatia la aceasta adresa.
In declaratie se scrie adresa solicitantului, deci trebuie sa existe similitudine intre adresa din buletin (mutatia) si cea din declaratie.
Multumesc pt raspuns.
Daca imi pun viza de flotant pentru un an de zile este suficient?

O zi buna va doresc !
E acelasi lucru, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scapa de flotanti?am cumparat o garsoniera care dupa cum reiese de la evidenta ... pacaliciule pacaliciule am cumparat o garsoniera care dupa cum reiese de la evidenta populatiei are vreo 8 flotanti. ce as putea face legal ca sa nu mai aiba buletinele la adresa Mea ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru caldura 2011 - 2012 ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! Locuiesc singura in garsoniera parintilor mei,garsoniera fiind pe numele tatei si am aici viza de flotant(resedinta) ,si as vrea sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
Calcul venit mediu pentru caz social Memleak Memleak Salut, Pentru calculul încadrării la caz social pe motiv de venituri sub salariul minim pe economie se cere calcularea acestei valori din veniturilor ... (vezi toată discuția)