avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate niccu

Activitate niccu

Buna seara,
Azi va dau ce mi-a iesit la calcul pe Lapensie.com : Punctaj Total: 55.80317 Nu stiu daca am bagat toate datele,corect. Eu la acest punctaj mai adaug si puncte de stabilitate ? Nu stiu cum se calculeaza!
Cand am facut acel calcul,nu existau punctele de stabilitate. Cum se face noua mica recalculare ?
Are cineva idee?
La aceste puncte,rezultate dupa Legea Veche,se adauga acele puncte de stabilitate?
Ca daca NU,pierdem mult !
Multumesc,
Nicu

Pt. GMD66
Si eu cred !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensionar 2015 : MULTUMESC !
Voi face !
Sa vedem cand primesc.Sper sa ma mai gaseasca in viata !
Si daca datele introduse de ei,sunt mai mici,sau mai mari?
Totul e o mermeleala,cum a zis un CLASIC IN VIATA ! De altfel,baiat bun,a inaugurat multe drumuri !
Ei nu mi-au reactualizat pensia,de doua luni !
Sper ca nu va dura 20 de ani !
Sanatosi sa fiti !
Pai ce e rau? zece ani gr I !2001minus 1991 = cat? Pt Cornel V !
Asta este !
Au ramas Romani !
Tot cu indicii vechi au ramas.Sau m-am inselat eu?
Cum pot verifica?
Multumesc !
Continui sa comunic: dupa ce am trimis fotografii si cu alti Parcatori aflati in aceeasi situatie ca si mine,cu toate trotuarele blocate,oamenii deplasandu-se cu carucioarele pe carosabil,zile la rand,si fara a avea in geam Instintari de la PL,parcari pe "spatii verzi ",mi-a fost trimis doar "avertisment " !!
Apreciez Politia locala! pt. ca nu m-a discriminat .
Multumesc tuturor care au vrut sa ajute.Voi incerca si eu la fel.Deci :la o instiintare,luati-o,cititi-o,vedeti ce spune Legea,si incercati sa fiti tratati ca toti ceilalti ! tratati cu calm.
La PV de contraventie,semnati-l dar cu menstiunea ca situatia nu corespunde cu realitatea. Apoi cautati sa demontati excesul de zel si discriminarea.
Fiti foarte atenti in jur,nu va pierdeti si mai ales sortati din sfaturi pe cele care va ajuta,nu pe cele care va acuza!
Nu va trebuie Avocat !
Dupa cum mi s-a raspuns,chiar e mai sigur fara.
Multa sanatate si cat mai putine contraventii !
Da dle Carp,dar iau toti banii de la 01.sept.2023 ! plus un an?
Daca mai apuc !
Institutiile fac ce am zis in raspunsul urmator !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Institutii care nici nu-ti comunica la adresele depuse,ca nu le functioneaza softul pt a-ti readuce pensia anticipata partial, penalizata,la valoarea intreaga,incepand cu ianuarie 2025,dupa cum prevede legea
Nu vor Dle Carp sa lamureasca oamenii.
Seful casei de pensii zice ca mergeee Softul,
Azi la casa de pensii mi s-a spus ca..NU MERGE !
Legile le fac ca sa te opreasca sa-ti iei drepturile.Daca nu-ti platesti darile,ai penalizari.Ei pt.ca nu dau la timp datoriile,nu aduc nimic in plus.
Asa este,cum au zis judecatorii:judecam dupa legile emise de Parlament .
Aferim !
poate 2001 !
Exista vreun soft pt.recalcularea pensiei cu sporurile din adeverinte? Pt.legea 360/2023 !
Pt legea veche,acum 5 ani mi-am calculat pensia mea si a sotiei pe La pensie.com. Mi-a reiesit o penie cu cateva zeci de lei mai mica.
Acum pe acelasi site,mi-au iesit 55 de puncte fara acea "mare recalculare".Acum am 42 de puncte cu"marea Recalculare "
Multumesc anticipat,putem impartasi opinii.
Nicu