avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Activitate niccu

Activitate niccu

Multumesc ! Pai puncte vreau,ce sa fac cu stagiul? Eu nu am inteles daca se recalculeaza noile puncte cum am facut eu (si am publicat)si se aduna cele de stabilitate,sau se face calculul pe baza adeverintelor depuse de mine pe data de 16.12.2019 si raman doar cu acestea?
Sper sa fie cum ziceti.
Multumesc,cu Stima,
Nicu
nu-mi dau seama,dar opinez ca NU !
Multumesc mult,o sa-i intreb. LaPensie.com este programul !
Ei asta DA ! Deci la punctele ce vor reiesi,se va adauga cele primite ! va multumesc,dar as putea stii unde scrie in LEGE? ca de pareri.....
Multumesc frumos ! Voi vedea !
Domnule Carp ! Va stimez FF Mult dar nu fiti "politician mermelitor" (Mermeleala a spus un ministru,iar politician sunt cei care ocolesc adevarul !Pe care-l stim toti.
Deci:stiti,raspundeti,nu stiti,asteptati sa aflati(daca stiu altii !)
Astept ceva concret.Nu am intrebat cat astept,ci "Cum se face "
Răspuns la discuția Sporuri nepermanente
SALUT !
Eu mi-am calculat pensia pe lapensie.com. Si inainte de pensionare,si acum mi-a rezultat un punctaj la cateva zeci de lei diferenta.Am avut si o perioada de circa un an in care am realizat venituri sub salariul din cartea de munca.Si tot mi-a rezultat la calculul meu,1,5% mai mare numarul de puncte!
Daca au fost venituri mai mari,nu pot fi pensii mai mici !Asta au bagat-o unii pe la televiziuni de mermeleala (a zis un ministru asa !) ca sa nu ne ducem la instanta.
Intra acolo si calculeaza-ti pensia,salveaza calculul si vezi ! Dupa,in Instanta.Si eu sunt pt ca nu mi-au adus pensia la 100% din ianuarie,cand mi-a incetat pensionarea anticipata ! Succes !
Nicu
Buna ziua,
A fost o recalculare mareeee !
Acum la recalcularea mica,se va adauga dupa calculul Casei de pensii a acestei mici recalculari si cea mare?
Concret : mi-am facut singur recalcularea mica pe baza adeverintelor de la angajatori,si mi-a iesit aproape o data si jumatate punctajul la pensie.Dar fara adaugarea primei recalculari ! Ce se intampla cu suma rezultata si primita prin decizie de la casa de pensii cu punctele de stabilitate?
Asta ca sa raspund si celor care au afirmat ca "vor creste cu cateva sute de lei pensiile !' " Pai daca veniturile au fost aproape 1,5 % fata de Cartea de munca si mai mult,iar retinerile au fost la fel?
Deci : am avut 36.44949 puncte la data de 31.08.2024,dupa mica recalculare mare, sunt 42,09321 puncte,iar dupa calculul facut de mine 55.80317 puncte,la mica recalculare/cu veniturile realizate,dar fara diferenta punctelor de stabilitate-5,64372.
Deci pe scurt: ce se intampla cu aceste puncte de stabilitate?
Se adauga sau se pierd,ca multe din Tara asta?
Pana acum am avut calcule la circa cateva zeci de lei diferenta fata de casa de pensii !
Multumesc anticipat pentru Lege si articolele care stipuleaza cadrul legal !
Nicu
Buna seara,
Azi va dau ce mi-a iesit la calcul pe Lapensie.com : Punctaj Total: 55.80317 Nu stiu daca am bagat toate datele,corect. Eu la acest punctaj mai adaug si puncte de stabilitate ? Nu stiu cum se calculeaza!
Cand am facut acel calcul,nu existau punctele de stabilitate. Cum se face noua mica recalculare ?
Are cineva idee?
La aceste puncte,rezultate dupa Legea Veche,se adauga acele puncte de stabilitate?
Ca daca NU,pierdem mult !
Multumesc,
Nicu

Pt. GMD66
Si eu cred !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensionar 2015 : MULTUMESC !
Voi face !
Sa vedem cand primesc.Sper sa ma mai gaseasca in viata !
Si daca datele introduse de ei,sunt mai mici,sau mai mari?
Totul e o mermeleala,cum a zis un CLASIC IN VIATA ! De altfel,baiat bun,a inaugurat multe drumuri !
Ei nu mi-au reactualizat pensia,de doua luni !
Sper ca nu va dura 20 de ani !
Sanatosi sa fiti !
Pai ce e rau? zece ani gr I !2001minus 1991 = cat? Pt Cornel V !