avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Exista vreun soft pt. recalcularea pensiei cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Exista vreun soft pt. recalcularea pensiei cu sporurile din adeverinte? ...

Exista vreun soft pt.recalcularea pensiei cu sporurile din adeverinte? Pt.legea 360/2023 !
Pt legea veche,acum 5 ani mi-am calculat pensia mea si a sotiei pe La pensie.com. Mi-a reiesit o penie cu cateva zeci de lei mai mica.
Acum pe acelasi site,mi-au iesit 55 de puncte fara acea "mare recalculare".Acum am 42 de puncte cu"marea Recalculare "
Multumesc anticipat,putem impartasi opinii.
Nicu
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2025
niccu, utilizator
Cel mai recent răspuns: niccu , utilizator 18:17, 15 Februarie 2025
Si cei unde ati facut acea similare nu au actualizat programul?
Asta este !
Au ramas Romani !
Tot cu indicii vechi au ramas.Sau m-am inselat eu?
Cum pot verifica?
Multumesc !
Doar refacand calcul ..nu am de unde sa stiu ca nu folosesc astfel de site-uri pentru calcul.
Cere buletin calcul pensie apoi compara datele din buletin cu cele din adeverința obținută ( conform anexei 6 legea 360) modificând după aceea datele introduse în softul de calcul
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensionar 2015 : MULTUMESC !
Voi face !
Sa vedem cand primesc.Sper sa ma mai gaseasca in viata !
Si daca datele introduse de ei,sunt mai mici,sau mai mari?
Totul e o mermeleala,cum a zis un CLASIC IN VIATA ! De altfel,baiat bun,a inaugurat multe drumuri !
Ei nu mi-au reactualizat pensia,de doua luni !
Sper ca nu va dura 20 de ani !
Sanatosi sa fiti !

Alte discuții în legătură

Recalculare pensii 2024, acord global, etc. buna ziua. as dori ... DC 57 DC 57 Recalculare pensii 2024, acord global, etc. Buna ziua. As dori sa aflu ce se intelege prin : Perioada de cotizare mai mare de 25 ani ( pt care se acorda ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie pe baza de salarii brute. pop_ro57 pop_ro57 Am solicitat la Casa de Pensii recalcularea pensiei pe baza de salarii brute. Am dus o adeverinta de la locul de munca cu aceste salarii. Casa de pensii mi-a ... (vezi toată discuția)
Am ieșit la pensie anticipata partiala în 2004 după legea ... krystal50 krystal50 Am ieșit la pensie anticipata partiala în 2004 după legea 19. In 2008 am ieșit la pensie pentru limita de vârstă, când mi a luat în calcul și ... (vezi toată discuția)