avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate ciupikam

Activitate ciupikam

Buna seara, stiti cumva care au ramas taxele universitare din UK. si cele pentru MASTER? Va multumesc.
Discuție Divort
Buna seara.As avea o intrebare:in cazul in care cer instantei ca pricina sa nu se judece in instanta publica si hatararea sa se dea fara aratarea motivelor de divort,voi fi nevoita sa platesc taxe in plus?Multumesc.
Buna seara!Dupa stabilirea pensiei alimentare,paratul aduce dovada ca nu este incadrat in campul muncii si nici nu are o alta sursa de venit.Ce prevede legea intr-o asemenea situatie?Multumesc!
Răspuns la discuția DIVORT
Sub care forma pot divorta doua persoane fara a-si spala hainele in public?
Răspuns la discuția DIVORT
Despartirea in fapt este un motiv suficient de intemeiat pentru un divort?Se probeaza cu matori?
Discuție DIVORT
Buna ziua, Doresc sa inaintez actiunea de divort pe cale amiabila. Sintem despartiti in fapt dar minora rezultata din casatorie doar in luna AUGUST inplineste 18 ani. Se poate cere desfacerea casatoriei in aceasta forma in aceste conditii fara a fi nevoita sa apelez la serviciile unui avocat? Pot cere serviciile unui avocat din oficiu la prima infatisare? VA MULTUMESC.
Răspuns la discuția PARTAJ
Stimate domn, in trecut se practica o foma de vinzare-cumparare justificat printr-un act intocmit de mina si subsemnat de martorii prezenti la tranzactie[actul in sine fiind luat de bun de folosinta-ma refer la terenuri- atita timp cit noul proprietar nu intentiona sa-l intabuleze, doar sa-l foloseasca la nesfirsit atita tmp cit nu voi reusi sa inaintez actele ptr.partaj.Nu stiu daca se mai practica aceasta forma de vinzare-cumparare iar fostul profita de taxele de timbru care sint in vigoare, intelegerea nu intra in discutii din nefericire. IN FINE, MULTE MULTUMIRI.
Discuție PARTAJ
VA SALUT! Masa partajabila ajunge in jur de 5-6 miliarde vechi[obtinuta in urma unui contract de intretinere]. Fostul sot exclude o intelegere intre parti iar eu nu-mi permit din pdv. financiar inceperea procesului.[taxa 3%]. Se poate constitui SECHESTRU pe bunuri?[ casa la curte, teren intravilan si teren arabil].CARE AR FI PRETUL? DAR VALOAREA TAXEI EXECUTORULUI JUDECATORESC [procentual]? in cazul in care voi reusi vreodata sa inaintez actele. Va multumesc.
Discuție Partaj
SALUTARI, inainte de casatorie am detinut o garsoniera la etj.2, dupa casatorie am schimbat-o cu o alta la parter de bloc transformind-o intr-o societate comerciala. Este spatiul com. bun partabil? Scriu prt. prima oara. VA MULTUMESC.