avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Taxe de scolarizare in Regatul Unit al Marii Britanii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Taxe de scolarizare in Regatul Unit al Marii Britanii

Buna seara, stiti cumva care au ramas taxele universitare din UK. si cele pentru MASTER? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 17:00, 11 Ianuarie 2011
Verificati pe site-ul Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii
Cred ca depinde de fiecare universitate in parte si te interesezi la intitutia unde vrei sa inveti, mi-ar fi greu sa cred ca sunt anumite taxe impuse pt toate universitatile.
ciupikam a scris, in topic nou, pe care l-am sters:

Buna ziua, multumesc pentru raspuns dar ma referam la taxele introduse in urma revoltelor studentilor din Anglia cauzate de intentia Parlamentului Britanic de a tripla taxele universitare si cele ptr. master pe teritotiul UK. Ultimul vot,din 10 12 2010, a fost pro marire a taxelor, de atunci nu mai stiu nimic. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare renta viagera (din marea britanie) in romania shebarebecca shebarebecca Sotul meu este cetatean britanic si poseda un certificat de inregistrare romanesc care ii atesta un drept de rezidenta in Romania, fiind casatorit cu un ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume in ro cu deed poll din uk roberta996 roberta996 Mi-am schimbat numele aici in UK prin Deed Poll. Anterior mi-am schimbat carnetul de conducere si cardurile bancare etc. cu noul nume. Am apostilat, legalizat ... (vezi toată discuția)
Autoritatile din anglia ne-au rapit copilul Ionela-P Ionela-P Suntem intr-o situatie disperata. Aici intreaga poveste: Eu si concubinul meu muncim in Anglia self employed inca neinregistrati deoarece am pierdut actele ... (vezi toată discuția)