avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate keymc

Activitate keymc

multumesc frumos de ajutor! sarbatori fericite!
Buna ziua!

As dori sa va intreb daca procedura somatiei de plata pe ordonanta impotriva unei asociatii este identica cu cea pentru srl sau are anumite particularitati? A mai avut cineva spete de acest gen?

Multumesc anticipat!
Buna ziua!

Multumesc pentru raspunsurile prompte!

Intr-adevar, se doreste ca angajatul sa indeplineasca DOAR functia de specialist resurse umane pentru o perioada determinata de timp. In aceste conditii:
1. daca se incheie act aditional se stipuleaza faptul ca pe perioada X-Y domnul A indeplineste functia de specialist resurse umane (cu fisa de post aferenta anexa) si ca, dupa incetarea duratei convenite, revine pe postul anterior detinut. mentiunea se trece in carnetul de munca.
2. daca se incheie cim pe durata determinata pentru noua functie cum spune unul dintre colegi, ce se intampla cu cim-ul pe durata nedeterminata in aceasta perioada? Se suspenda? In ce temei legal? Conform CM cauzele de suspendare sunt foarte clare. Cum s-ar putea mentiona acest aspect in cartea de munca?

Tinem legatura!

Daca si angajatorul si angajatul sunt de acord ca pentru o perioada determinata angajatul sa indeplineasca o alta functie de executie decat cea specificata in cim (de ex. cim pe durata nedeterminata este ptr economist, dar 6 luni se convine sa fie specialist resurse umane), ce act considerati ca ar trebui incheiat: act aditional la cim, un nou cim pe durata determinata cu suspendarea vechiului sau decizie interna? Care ar fi riscurile?