`multumesc pt raspuns, am deja infiintat srl. vroiam sa stiu daca imi trebuie ceva avize de la sanepid sau toate astea le obtin de la primaria de care apartin. multumesc
firma la care am lucrat m'a trimis fara voia mea in concediu fara plata deorece e intr-o perioada de criza. si mi'a spus ca o sa revin dupa o luna. l-am sunat dupa aceasta perioada si mi-a zis ca nu mai are nevoie si ca nu se mai poate sa vin inapoi
puteti va rog sa imi spuneti daca dupa ce am lucrat un an si 5 luni la o firma cu contract de munca pe o perioada nedeterminata si in urma cu 2 luni m-a trimis in concediu fara plata si nu m-a mai chemat inapoi si nici nu mi-a inchis contractu de munca acea firma mai e obligata sa imi dea ceva, nu stiu de exemplu lichidarea sau ceva de genu si sa stiu ce drepturi si obligatii am. va rog sa imi raspundeti
firma la care am lucrat m'a trimis fara voia mea in concediu fara plata deorece e intr-o perioada de criza. si mi'a spus ca o sa revin dupa o luna. l-am sunat dupa aceasta perioada si mi-a zis ca nu mai are nevoie si ca nu se mai poate sa vin inapoi