avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere covrigarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere covrigarie

buna ziua doresc sa imi deschid o covrigarie si v-as ruga daca puteti sa imi dati detalii in legatura cu ce avize si aprobari imi trebuiesc. multumesc
Cel mai recent răspuns: figone_1 , utilizator 20:01, 6 Mai 2011
Sa va alegeti mai intai o forma legala de functionare, PFA, SRL, etc.
Daca este PFA sa aveti si o diploma de calificare, ceva, care sa fie in domeniu.
Va infiintati "intreprinderea", mai faceti un punct de lucru, dati declaratie pe propria raspundere ca indepliniti cond. prevazute de lege ca sa faceti asa ceva, vedeti daca si primaria de care apartineti doreste sa aveti vreun aviz/autorizatie si apoi multa bafta la vanzare!
`multumesc pt raspuns, am deja infiintat srl. vroiam sa stiu daca imi trebuie ceva avize de la sanepid sau toate astea le obtin de la primaria de care apartin. multumesc
Puteti incepe cu inregistrarea SRL-lui sau daca aveti firma si are in statut codul caen corespunzator, trebuie sa va inregistrati punctul de luctru. Pentru toate astea mergeti la registrul comertului din orasul dumneavoastra si va vor spune ei tot ce trebuie.
Aveti nevoie de aviz de la sanepid si aviz de la primarie. Trebuie sa obtineti si un certificat de calitate pentru covrigi (nu glumesc). Va trebui sa afisati gramajul covrigului (brut si net).
multumesc pentru raspuns, intradevar am auzit si eu ca imi trebuie acel certificat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere covrigarie intr-un spatiu comercial( apartament de bloc)-avize si autorizatii mihaellav mihaellav Buna ziua! Eu si sotul meu avem un srl care nu a avut activitate niciodata de la infiintare , fiind autorizat pt prestari servicii , iar din iunie 2009 l-am ... (vezi toată discuția)
Ce avize trebuiesc obtinute pentru infiintarea unei cafenele si pasii care trebuie urmati silviu_dars silviu_dars as dori sa imi deschid o cafenea si nu stiu foarte clar la ce usi trebuie sa bat pentru toate avizele necesare si ordinea in care trebuiesc obtinute (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d cu oiect de activitate comert cu amanuntul costy_ony costy_ony una ziua, Ma intereseaza si pe mine infiintarea unui SRL-D prin care sa comercializez mezeluri,carne, lactate,bauturi. Autorizatii ( fiind vorba d produs ... (vezi toată discuția)