avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce avize trebuiesc obtinute pentru infiintarea unei ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce avize trebuiesc obtinute pentru infiintarea unei cafenele si pasii care trebuie urmati

as dori sa imi deschid o cafenea si nu stiu foarte clar la ce usi trebuie sa bat pentru toate avizele necesare si ordinea in care trebuiesc obtinute
Cel mai recent răspuns: silviu_dars , utilizator 12:59, 20 Martie 2010
In primul rand, va trebui sa-ti infiintezi o sociatate, fie ea SRL, PFA sau II.Atentie la ultimele doua, trebuie sa ai pregatire in domeniu.Apoi, trebiue sa ai spatiu adecvat pentru aceasta activitate, ca punct de lucru.(a nu se confunda cu sediu social, care poate fi si intr-un apartament).In acelasi timp, va trebui sa obtii avizele si autorizatiile necesare de la diferite institutii(sanepid, mediu, etc..).Bafta.
iti multumesc foarte mult pentru raspuns. in ceea ce priveste societatea, spatiu de desfasurare al activvitatii am habar pe mine ma intereseaza mai mult avizele de la sanepid, p.s.i., mediu, etc aici nu stiu prea multe ca nu m-am lovit de asa ceva pana acum. multumesc inca odata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere covrigarie figone_1 figone_1 buna ziua doresc sa imi deschid o covrigarie si v-as ruga daca puteti sa imi dati detalii in legatura cu ce avize si aprobari imi trebuiesc. multumesc (vezi toată discuția)
Autorizatii si acte necesare cafenea-restaurant klinox klinox Buna ziua M-ar interesa si pe mine care sunt actele si autorizatiile necesare si conditiile punctului de lucru pentru a putea deschide o cafenea/restaurant cu ... (vezi toată discuția)
Vize, avize,taxe si alte .... pt chiosc patiserie tip fornetti liliche liliche Am un srl si doresc sa deschid un p de lucru intr-un chiosk al unui ... domn. Ce avize vize si altele imi dunt necesare pt a functiona legal? multumesc (vezi toată discuția)