avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Activitate IUSTIN200

Activitate IUSTIN200

Răspuns la discuția Vatamare corporala
cum pot sa ajung la o intelegere prin rca.ce trebuie sa fac
.sa merg cu persoana vatamata la asigurator?
acum am venit de la politie.mi-a dat toate actele inapoi,fara amenda,proces verbal,nimic.i-am dat parti vatamate copie dupa rca.daca isi scoate certificat medico-legal si depune plangere penala,pot scapa cu amenda administrativa?sau amenda penala?stiu ca cea penala se trece in cazier.precizez ca sunt la prima abatere penala,sunt tata a 2 copii minori.care este perioada maxima in care partea vatamata poate depune plangere penala?
nu stiu daca este accident de circulatie .nu conduceam masina.
buna seara.astazi am patito rau...am coborat din casa sa iau portofelul din masina (il uitasem la vedere) m-am urcat in masina am inchis usa,am luat portofelul si cand sa cobor am deschis usa si bummmmmm un biciclist a intrat in usa mea ,a cazut de pe bicicleta si-a spart barbia.o plaga de 4-5 cm.am chemat .salvarea,a venit si politia,smurd ..lume ca la circ ..etc.am fost la spital cu politia dupa biciclist,acolo l-a cusut 3-4 copci si ia dat drumul acasa.
acum politistul mi-a spus ca nu-mi ia permisul pentru ca nu conduceam ,masina statea pe loc cu motorul oprit.mi-a spus sa ma inteleg cu el pentru a nu cere daune.vrea 500 euro.X-(ce sa fac?sa-i dau?ce pot pati maxim?
stimata doamna acum 3 ore era sa ma bat cu el pe scari.cei de la primarie pot sa-l oblige sa ma scoata sau trebuie mers la tribunal.in acest caz va rog sa-mi dati un model de chemare in judecata.nu renunt sub nici o forma .cheltuielile de judecata ma costa aprox 10 ron.va multumesc anticipat.
au venit pe data de 1 oct-2009
scuze pt litere.pot cei de la primarie sa-i oblige sa ma treaca cu 2 pers?daca nu rezolva cei de la primarie ce trebuie sa fac?va multumesc
BUNA ZIUA.
AM O PROBLEMA CU ASOCIATIA.IN LUNA IUNIE AM FACUT CERERE PRESEDINTELUI DE ASOCIATIE SA FIU SCOS DE LA INTRETINERE CU 2 PERSOANE PENTRU LUNILE (IULIE ,AUGUST SI SEPTEMBRIE)DEOARECE COPII MEI AU FOST PLECATI LA BUNICI.MA TREZESC IN LUNA SEPTEMBRIE CU 4 PERSOANE LA INTRETINERE.AM FACUT SESIZARE LA PRIMARIE SI ASTEPT RASPUNS.PRESEDINTELE DE ASOCIATIE A FOST DE ACORD FARA LUNA SEPT SEMNAND IN IULIE CEREREA CU MENTIUNEA FARA SEPT.NU AVEA DE UNDE SA STIE EL DIN IULIE CATE PERSOANE VOR LOCUI IN SEPTEMBRIE IN CASA MEA,DOAR EU HOTARASC CATE PERSOANE LOCUIESC NU PRESEDINTELE.CE POT SA FACA CEI DE LA PRIMARIE SA-I OBLIGE SA MA TREACA CORECT CU 2 PERSOANE,MACAR IN COMPENSATIE IN LUNA OCT,CA PE SEPTEMBRIE SA AFISAT DEJA CU 4.VA MULTUMESC ANTICIPAT.ASTEPT RASPUNS.