avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... numar de persoane trecute la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

numar de persoane trecute la intretinere

BUNA ZIUA.
AM O PROBLEMA CU ASOCIATIA.IN LUNA IUNIE AM FACUT CERERE PRESEDINTELUI DE ASOCIATIE SA FIU SCOS DE LA INTRETINERE CU 2 PERSOANE PENTRU LUNILE (IULIE ,AUGUST SI SEPTEMBRIE)DEOARECE COPII MEI AU FOST PLECATI LA BUNICI.MA TREZESC IN LUNA SEPTEMBRIE CU 4 PERSOANE LA INTRETINERE.AM FACUT SESIZARE LA PRIMARIE SI ASTEPT RASPUNS.PRESEDINTELE DE ASOCIATIE A FOST DE ACORD FARA LUNA SEPT SEMNAND IN IULIE CEREREA CU MENTIUNEA FARA SEPT.NU AVEA DE UNDE SA STIE EL DIN IULIE CATE PERSOANE VOR LOCUI IN SEPTEMBRIE IN CASA MEA,DOAR EU HOTARASC CATE PERSOANE LOCUIESC NU PRESEDINTELE.CE POT SA FACA CEI DE LA PRIMARIE SA-I OBLIGE SA MA TREACA CORECT CU 2 PERSOANE,MACAR IN COMPENSATIE IN LUNA OCT,CA PE SEPTEMBRIE SA AFISAT DEJA CU 4.VA MULTUMESC ANTICIPAT.ASTEPT RASPUNS.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 14:15, 11 Noiembrie 2009
Ati procedat corect. Asteptati raspunsul de la primarie.
Numai ca acum va spun ca daca copiii, veniti acasa in septembrie pentru inceputul de an scolar, au locuit mai mult de 15 zile, ei vor fi trecuti la intretinere pe luna septembrie.
:offtopic:
V-am rugat sa scrieti cu litere mici!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Noiembrie 2009
elga50, moderator
scuze pt litere.pot cei de la primarie sa-i oblige sa ma treaca cu 2 pers?daca nu rezolva cei de la primarie ce trebuie sa fac?va multumesc
Cand au venit copiii acasa, pe ce data?
au venit pe data de 1 oct-2009
In cazul acesta mai faceti o cerere catre presedinte in care il informati ca data de intoarcere a copiilor a fost 1 oct si ca, deci in toata luna septembrie au lipsit si ca cereti, fie sa vi se recalculeze cota lunii septembrie, fie sa vi se scoata 2 persoane pe luna octimbrie, in compensatie. Incercati sa negociati acest aspect cu presedintele asociatiei.
In rest, altceva nu prea aveti ce face.

Alte discuții în legătură

Trecerea la intretinere a unui copil minor fara depunerea unei cereri Ella35 Ella35 Buna seara! Am urmatoarea problema:in apartamentul in care locuiesc cu sotul meu a venit in vacanta pe 14 iulie fiica sotului meu, care locuia in nordul ... (vezi toată discuția)
Numar persoane la intretinere mozagabriele mozagabriele Buna ziua! Am si eu o nedumerire. Sotul meu este sofer de tir pe curse externe. Pe parcursul unei luni nu este acasa mai mult de 3-4 zile puse cap la cap, ... (vezi toată discuția)
Cum pot contesta calculul platii la intretinere? MaraPuscasu MaraPuscasu Buna ziua. Fiind studenta, pe perioada anului universitar am locuit cu chirie impreuna cu alte 2 colege intr-un apartament din bucuresti. Inainte sa eliberam ... (vezi toată discuția)