BUNA ZIUA.
AM O PROBLEMA CU ASOCIATIA.IN LUNA IUNIE AM FACUT CERERE PRESEDINTELUI DE ASOCIATIE SA FIU SCOS DE LA INTRETINERE CU 2 PERSOANE PENTRU LUNILE (IULIE ,AUGUST SI SEPTEMBRIE)DEOARECE COPII MEI AU FOST PLECATI LA BUNICI.MA TREZESC IN LUNA SEPTEMBRIE CU 4 PERSOANE LA INTRETINERE.AM FACUT SESIZARE LA PRIMARIE SI ASTEPT RASPUNS.PRESEDINTELE DE ASOCIATIE A FOST DE ACORD FARA LUNA SEPT SEMNAND IN IULIE CEREREA CU MENTIUNEA FARA SEPT.NU AVEA DE UNDE SA STIE EL DIN IULIE CATE PERSOANE VOR LOCUI IN SEPTEMBRIE IN CASA MEA,DOAR EU HOTARASC CATE PERSOANE LOCUIESC NU PRESEDINTELE.CE POT SA FACA CEI DE LA PRIMARIE SA-I OBLIGE SA MA TREACA CORECT CU 2 PERSOANE,MACAR IN COMPENSATIE IN LUNA OCT,CA PE SEPTEMBRIE SA AFISAT DEJA CU 4.VA MULTUMESC ANTICIPAT.ASTEPT RASPUNS.
Ati procedat corect. Asteptati raspunsul de la primarie.
Numai ca acum va spun ca daca copiii, veniti acasa in septembrie pentru inceputul de an scolar, au locuit mai mult de 15 zile, ei vor fi trecuti la intretinere pe luna septembrie.
:offtopic:
V-am rugat sa scrieti cu litere mici!
In cazul acesta mai faceti o cerere catre presedinte in care il informati ca data de intoarcere a copiilor a fost 1 oct si ca, deci in toata luna septembrie au lipsit si ca cereti, fie sa vi se recalculeze cota lunii septembrie, fie sa vi se scoata 2 persoane pe luna octimbrie, in compensatie. Incercati sa negociati acest aspect cu presedintele asociatiei.
In rest, altceva nu prea aveti ce face.