BUNA ZIUA.
AM O PROBLEMA CU ASOCIATIA.IN LUNA IUNIE AM FACUT CERERE PRESEDINTELUI DE ASOCIATIE SA FIU SCOS DE LA INTRETINERE CU 2 PERSOANE PENTRU LUNILE (IULIE ,AUGUST SI SEPTEMBRIE)DEOARECE COPII MEI AU FOST PLECATI LA BUNICI.MA TREZESC IN LUNA SEPTEMBRIE CU 4 PERSOANE LA INTRETINERE.AM FACUT SESIZARE LA PRIMARIE SI ASTEPT RASPUNS.PRESEDINTELE DE ASOCIATIE A FOST DE ACORD FARA LUNA SEPT SEMNAND IN IULIE CEREREA CU MENTIUNEA FARA SEPT.NU AVEA DE UNDE SA STIE EL DIN IULIE CATE PERSOANE VOR LOCUI IN SEPTEMBRIE IN CASA MEA,DOAR EU HOTARASC CATE PERSOANE LOCUIESC NU PRESEDINTELE.CE POT SA FACA CEI DE LA PRIMARIE SA-I OBLIGE SA MA TREACA CORECT CU 2 PERSOANE,MACAR IN COMPENSATIE IN LUNA OCT,CA PE SEPTEMBRIE SA AFISAT DEJA CU 4.VA MULTUMESC ANTICIPAT.ASTEPT RASPUNS.
stimata doamna acum 3 ore era sa ma bat cu el pe scari.cei de la primarie pot sa-l oblige sa ma scoata sau trebuie mers la tribunal.in acest caz va rog sa-mi dati un model de chemare in judecata.nu renunt sub nici o forma .cheltuielile de judecata ma costa aprox 10 ron.va multumesc anticipat.
Nu stiu sa va spun ce vor face reprezentantii primariei si nici ce va face presedintele in aceasta situatie.
Dv. puteti merge in instanta sa va cautati dreptatea, dar trebuie sa fiti constient ca un conflict deschis va va aduce necazuri si nervi in continuare, ca atat primaria, cat si judele va pot rezolva problema asa cum va doriti Dv., dar ramaneti acolo, in bloc tot cu el pe cap si va va putea face sicane destule.
Eu sunt convinsa ca tot pe plan local, acolo in asociatie, puteti sa va rezolvati problema.
Eu nu am un formular, dar puteti cauta in Documente utile, uitati-va in dreapta paginii pe forum...poate gasiti ceva care sa va foloseasca.
La noi in asociatie costurile lunare sunt intre 5 si 7 lei de persoana.
La dv in asociatie este chiar atat de mare intretinerea repartizata pe nr de persoane sa se merite demersurile in instanta?
Nu cred ca merita sa va judecati cu cei din conducerea asociatiei. Vorbiti cu presedintele si solicitati sa va treaca pe luna urmatoare cu mai putine persoane.