Raspunsul meu nu o sa va convina dar conform datelor scrise in prima postare, cei din conducerea asociatiei au procedat legal.
Daca persoana a locuit in apartament din data de 14 iulie, asa cum se arata clar, inseamna ca sunt peste 15 zile si trebuie trecuta la intretinere. 31-14=17 zile de locuit.
Ella35 a scris:
In perioada 14 iulie-30 august, fata a stat la noi
Apoi in luna august ce are 31 de zile, fata a fost plecata cu dv in concediu doar 8 zile, locuind in apartamentul dumneavoastra restul de 23 de zile ceea ce indreptateste pe administrator sa o treaca la intretinere si in luna august.
..plecand in concediu cu ea in perioada 18-26 august.
Solicitarea sa vi se arate in baza carui document vi s-a trecut la intretinere 3 persoane este lipsita de sens din moment ce ne explicati clar ca ati fost in aapratment 3 persoane atat in iulie cat si in august. Documentul ar fi trebuit sa fie cererea dumneavoastra de a fi trecuti la intretinere cu 3 persoane, cerere pe care legal trebuia sa o inregistrati la asociatie. Asta nu inseamna ca un proprietar daca nu depune cerere la asociatie ca incepand cu luna XX in apartament locuiesc in loc de 2 persoane 7 persoane, nimeni nu se sesizeaza... Orice vecin poate sesiza ca in acel apartament sunt mai multe persoane iar administratorul verifica daca are posibilitatea. In cazul dv a putut verifica usor prin inregistrarile video.
Poate ca modul de a vi sse da raspunsul este defectuos dar depinde foarte mult si de atitudinea celui care depune cererea, care contesta un lucru evident...
Asadar, parerea mea este sa lasati lucrurile asa pentru ca in esenta s-a procedat corect cu numarul de persoane trecute la intretinere si nu cred ca cineva (primarie, instanta) o sa spuna altceva. Apoi cheltuiala pe o persoana este mica (la noi este de 9 -11 lei/persoana/ luna) asa ca nici din acest punct de vedere nu are sens sa va zbateti pentru o cauza pierduta.