avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Persoane trecute in plus la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Persoane trecute in plus la intretinere

Buna ziua,

Am un apartament inchiriat.
Incepand cu 1 august 2011 am inchiriat apartamentul unei persoane, aceasta locuind impreuna cu sotul sau, deci 2 persoane.
Pe data de 4 august 2011 am transmis o hartie Asociatiei de proprietari prin care am anuntat ca vor locui 2 persoane. Am anexat in copie actele de identitate ale chiriasilor.
Cand s-a afisat intretinerea pe luna august am constatat ca sunt trecute 4 persoane, nu 2 (4 persoane au locuit in luna iulie).
Cum trebuie sa procedez?
Mentionez faptul ca nu am dovada transmiterii hartiei din data de 4 august, pentru ca mi s-a spus ca o pun in cutia de scrisori a Asociatiei, deci nu am semnatura de primire.
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: dragodar , utilizator 15:18, 4 Octombrie 2011
Nu aveti alta solutie decat sa vb cu administratorul sau cu presedintele asociatiei si sa gasiti de comun acord o rezolvare convenabila
Va multumesc pentru raspuns.
Am intocmit o cerere, in care am expus problema (am amintit de hartia adresata Asociatiei in 4.08.2011), am specificat din nou ca incepand cu 1 august 2011 locuiesc 2 persoane si am mentionat si data inregistrarii contractului de inchiriere la ANAF.
Am solicitat remedierea situatiei.

Intentionez sa caut azi presedintele asociatie, sa i-o imnanez si sa primesc o semnatura de primire, dar am cateva intrebari:

- ma pot confrunta cu refuzul acestuia de a semna de primire?
- cine e ste indreptatit in partea asociatiei sa-mi primeasca cererea?
- cererea poate fi considerata o contestatie?
- daca au trecut cele 10 zile de la afisare (abia azi m-a anuntat chiriasul), se mai poate face ceva?

Ce ma sfatuiti? Nu doresc sa am conflicte dar nici sa platesc degeaba, in situatia in care imi platesc corect impozitul.
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2011
dragodar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

calcul eronat intretinere oldgeorge oldgeorge Am fost luat in calcul eronat cu una persoana pentru luna iulie desi apartamentul este nelocuit din februarie. De ce? Nu este un abuz? Exista cerere catre ... (vezi toată discuția)
Ce autoritate are seful de scara? Elena Radut Elena Radut Buna ziua. Din august 2010 seful de scara a trecut o persoana in plus la intretinere pe motivul ca vin prieteni in vizita si ca facem galagie in apartament ... (vezi toată discuția)
Nescoaterea de la intretinere a unei persoane dupa 2 cereri scrise wvf wvf Buna seara, Voi descrie mai jos situatia in care ma aflu si am rugamintea sa imi sugerati unde as putea sa ma adresez pentru a fi intr-un final solutionata ... (vezi toată discuția)