avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... NEscoaterea de la intretinere a unei persoane dupa 2 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

NEscoaterea de la intretinere a unei persoane dupa 2 cereri scrise

Buna seara,

Voi descrie mai jos situatia in care ma aflu si am rugamintea sa imi sugerati unde as putea sa ma adresez pentru a fi intr-un final solutionata problema.

- Se da un apartament in care am locuit 2 persoane. Incepand cu jumatatea lunii februarie in apartament a ramas 1 singura persoana
- Am facut cerere pentru a fi scoasa 1 persoana de la intretinere incepand cu data de 1 martie(imi aduceam aminte, posibil gresit ca nu se pot lua in calcul jumatatile de luna sau la zi)si am depus-o asa cum agreasem cu administratorul in cutia in care se depun si fluturasii cu citirile apometrelor pe data de 14 sau 15 martie
- La finalul lunii Martie (25-26) s-a afisat intretinerea pentru luna Februarie, si eram trecute in continuare 2 persoane, nimic gresit pana aici
- La finalul lunii aprilie s-a afisat intretinerea pentru luna Martie cand deja conform cererii trebuia sa ramana 1 singura persoana insa surpriza, eram tot 2 persoane trecute. Am vorbit cu administratorul care mi-a spus ca nu se ocupa el direct de aceste lucruri, ca el da cererea unei terte persoane care mai departe o preda presendintelui(parca?) sau in orice caz persoanei care se ocupa de calcule. Mi-a spus ca el a dat cererea mai departe si nu stie ce s-a intamplat sugerand sa mai fac inca o cerere.
- Am facut inca o cerere in care am rugat corectarea greselilor si am si explicat in detaliu inca odata situatia. Am depus cererea ca si data trecuta in perioada predarii fluturasilor de la apometre(aproximativ 14-15 Mai)
- Astazi/ieri 26 mai s-a afisat intretinerea pe luna Aprilie si am parte de surprize in continuare, tot cu 2 persoane am ramas trecut la plata.

Imi puteti spune va rog cui ma pot adresa pentru a rezolva aceasta situatie cel putin jenanta pentru nesimtirea si ignoranta de care dau dovada cei care se ocupa de "bunul" mers al scarii si blocului in care locuiesc?

Suma pe care o platesc in plus degeaba pentru a 2-a persoana nu este semnificativa, probabil 30-40 lei insa mi se pare inadmisibil ca dupa 2 cereri scrise, depuse din timp situatia sa ramana neschimbata.

Va multumesc pentru timpul acordat citirii postului si pentru eventualele sugestii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Mai 2017
wvf, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:43, 29 Mai 2017
cererea trebuie sa ajunga la presedinte.
Si e bine sa i0o si spuneti, nu doar sa lasati hartii la cutia postala.
Zic si eu ...
Aveti numar de inregistrare si data predare cerere scoatere persoana din evidenta de calcul cote intretinere ?
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care in cadrul comitetului executiv,in temeiul disp HG nr 1588/2007
art 17 r) stabileşte cotele de participare pe persoană la cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul în clădire şi pentru persoanele care locuiesc temporar, minimum 15 zile pe lună; stabileşte perioada pentru care proprietarii, respectiv chiriaşii, pot solicita în scris scutirea de la plata cheltuielilor pe persoană şi care trebuie să fie de cel puţin 15 zile pe lună, conform hotărârii adunării generale;
numar de inregistrare de la administrator de bloc????? da vreunul asa ceva??
Ati facut contestatie la suma afisata pe lista de plata ca fiind eronata (2 pers in loc de 1) In termen de 10 zile de la afisare? Modul dvs de a rezolva problema este gresit.Contestati in scris la presedintele asociatiei care e obligat sa va raspunda. Duceti personal contestatia si rugati sa confirme primirea pe exemplarul 2 care ramane la dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Mai 2017
ContSters429609, utilizator
@daniela13
Corespondenta persoanelor juridice se inregistreaza cu numar intrare/iesire
Este problema reprezentantilor legali ai asociatiei de proprietari daca nu detin registru pentru iesiri/intrari documente

Alte discuții în legătură

Ingradirea dreptului de acces la subsolul blocului manuelaela manuelaela Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat legat de urmatoarea problema. Sunt proprietara unui apartament la parterul unui bloc cu 4 etaje. In ... (vezi toată discuția)
Remunerare diversi locatari coryzalia coryzalia In blocul nostru nimeni nu mai vrea sa faca nimic gratis, nici macar sa tina cheile de la subsol pt a permite diverse interventii...nici macar un bec nu mai ... (vezi toată discuția)
Cheie de la subsolul blocului CristiACB CristiACB Buna ziua. Numele meu este Cristi si sunt presedinte de Asociatie de proprietari. Recent am avut o reclamatie la Politie referitor la faptul ca nu am dat o ... (vezi toată discuția)