avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate dana_muntean

Activitate dana_muntean

Intrebarea mea este daca diploma de licenta in drept este recunoscuta in strainatate, si daca am cum sa profesez in domeniu juridic in strainatate pe baza unei licente in drept obtinute in Romania?
Răspuns la discuția Concurs de infractiuni
deci pedeapsa rezultanta poate atinge cumulul aritmetic insa nu il poate depasii
Intrebarea mea este legata de calculul pedepsei in cazul concursului de infractiuni, prin aplicarea sporului de pedeapsa se poate atinge cumulul aritmetic dar nu se poate depasii? sau nu se poate atinge cumulul aritmetic?
Răspuns la discuția Lovire si alte violente
Multumesc mult de raspunsuri aveam indoieli cu privire la solutie dar in final vad ca raspunsurile dumneavoastra concorda cu ceea ce gandeam eu.

O zi buna
Buna ziua, as avea si eu o nelamurire legata de o situatie.
SItuatia de fapt: X,Y,Z,T se aflau in camera de camin cand X la atacat pe Y. Y s-a aparat dar din cauza temerii provocate de X a depasit limitele atacului . Dupa 3 zile de la altercatie X a mers la spital la urgenta unde a fost operat la nas. X i-a propus lui Y sa ii dea o suma de 500euro ca acesta sa nu depuna plangere la politie, Y evident a refuzat. In drept ce s-ar putea intampla cu Y? dosar penal?antecendet penal? amenda penala? sau autoritatile nu isi vor bate prea mult capul cu o situatie de genul si vor pleca acasa asa cum au venit?
Răspuns la discuția Job strainatate
da, asa am gasit oferte de master in Franta, speram ca exista si alte alternative, dar se pare ca un master sau doctorat e cea mai la indemana varianta..oricum multumesc pt raspunsuri
Răspuns la discuția Job strainatate
ok, am inteles, atunci am sa incerc sa fiu mai specifica, ce stit de exemplu de Franta, Danemarca sau Suedia?
Discuție Job strainatate
Buna, am si eu o nelamurire, sunt inca studenta la facultatea de drept din Timisoara, dar dupa terminarea facultatii as dorii sa plec in strainatate, diploma de absolvent al facultatii de drept este recunoscuta in strainatate? as putea sa ajung ,evident dupa un examen de bariu respectiv unul de limba in tara in care doresc sa ma stabilesc, ic ce avocat sau notar...sau practic ce pot face eu cu diploma aceasta in strainatate?