avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Job strainatate
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Job strainatate

Buna, am si eu o nelamurire, sunt inca studenta la facultatea de drept din Timisoara, dar dupa terminarea facultatii as dorii sa plec in strainatate, diploma de absolvent al facultatii de drept este recunoscuta in strainatate? as putea sa ajung ,evident dupa un examen de bariu respectiv unul de limba in tara in care doresc sa ma stabilesc, ic ce avocat sau notar...sau practic ce pot face eu cu diploma aceasta in strainatate?
Cel mai recent răspuns: dana_muntean , utilizator 15:37, 11 Noiembrie 2009
ok, am inteles, atunci am sa incerc sa fiu mai specifica, ce stit de exemplu de Franta, Danemarca sau Suedia?
da, asa am gasit oferte de master in Franta, speram ca exista si alte alternative, dar se pare ca un master sau doctorat e cea mai la indemana varianta..oricum multumesc pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme eliberare diploma licenta dianam5 dianam5 Am o problema destul de complicată legată de sistemul universitar din România. M-ar ajuta foarte mult o parere avizata, in contextul in care am incercat ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea experientei medicale din strainatate la intoarcerea in romania LoctusIvan LoctusIvan Buna ziua! Un student la Medicina cu facultatea terminata in tara (fara rezidentiat) ce pleaca in strainatate (Danemarca) pentru a face rezidentiatul acolo ... (vezi toată discuția)
Studii superioare sau unversitare de masterat Ovidiu Slimac Ovidiu Slimac Facultatea Universitatea Politehnica Timișoara, Facultatea de Mecanică Agricolă, de 5 ani, absolvită în anul 1988 (actualmente Facultatea de Management ... (vezi toată discuția)