In urma vizitei expertului judiciar in vederea evaluarii terenului unde locuiesc in indiviziune cu sora mea acesta a declarat ca metoda de evaluare pe care o va folosi este aplicarea unui coeficient de corectie de 50% pentru terenul care se afla sub casa.
Precizez ca terenul se afla intr-o zona centrala a Bucurestiului iar aceasta metoda mi se pare mai mult decat dubioasa.
Exista vreo prevedere legala care sa sustina metoda domnului expert? Care este intentia acestei subevaluari fatise?
In urma vizitei expertului judiciar in vederea evaluarii terenului unde locuiesc in indiviziune cu sora mea acesta a declarat ca metoda de evaluare pe care o va folosi este aplicarea unui coeficient de corectie de 50% pentru terenul care se afla sub casa.
Precizez ca terenul se afla intr-o zona centrala a Bucurestiului iar aceasta metoda mi se pare mai mult decat dubioasa.
Exista vreo prevedere legala care sa sustina metoda domnului expert? Care este intentia acestei subevaluari fatise? :)
Este vorba de mai multe parcele. In certificatul de mostenitor s-au stabilit cotele care revin fiecarui mostenitor din fiecare teren; de ex: mostenitorul A are 1/6 din terenul X, B are 1/3 din X samd. S-au mentionat cotele pentru fiecare teren.
Problema este ca am dezbatut doar succesiunea dupa care am ramas la stadiul acesta de mai bine de 1 an (nici macar la Adm fianciara nu s-a mers) si as dori sa ies din indiviziune, sa fac cadastrul sau ce mai trebuie facut pentru a putea vinde eventual partea care imi revine.
Am mostenit un teren agricol. Suntem 5 mostenitori. S-a dezbatut succesiunea la notar si s-au elibarat certificate de mostenitor. Care sunt pasii urmatori?