Am mostenit un teren agricol. Suntem 5 mostenitori. S-a dezbatut succesiunea la notar si s-au elibarat certificate de mostenitor. Care sunt pasii urmatori?
Este vorba de mai multe parcele. In certificatul de mostenitor s-au stabilit cotele care revin fiecarui mostenitor din fiecare teren; de ex: mostenitorul A are 1/6 din terenul X, B are 1/3 din X samd. S-au mentionat cotele pentru fiecare teren.
Problema este ca am dezbatut doar succesiunea dupa care am ramas la stadiul acesta de mai bine de 1 an (nici macar la Adm fianciara nu s-a mers) si as dori sa ies din indiviziune, sa fac cadastrul sau ce mai trebuie facut pentru a putea vinde eventual partea care imi revine.
ok am inteles!
mergeti cat mai repede la adm financiara, trebuia sa fi mers in termen de 30 zile de la emiterea CM, se platesc amenzi dc se depaseste termenul!
aveti 2 posib:
1= daca va intelegeti, cadastrati, inatbulati, si faceti actul de paratj voluntar la notar.
2=dc nu va intelegeti, mergeti la instanta pt iesirea din indiviziune.
Dezmembrare teren
amphora
Dupa 1990, mama si fratele ei au primit prin retrocedare terenul agricol predat de bunicul meu statului, iar titlul de proprietate s-a emis cu bunicul autor, ... (vezi toată discuția)