avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1939 soluții astăzi
Forum Activitate tudorel cata

Activitate tudorel cata

Buna ziua tuturor! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. S-a promulgat cumva o lege, care sa stabileasca o taxa pentru consultatiile efectuate de medicul de familie. Daca "da" care sunt persoanele ce beneficiaza de scutirea acestei taxe? Va multumesc! Si multumesc si celor care s-au gandit la acest "Avocatnet.ro"!=D>
Sunt divortat si am doi copii carora le platesc pensie alimentara in valoare de 33% din venitul net realizat. In situatia in care am sa ma recasatoresc si voi mai avea un copil cu altcineva, valoarea pensiei alimentare pentru copiii din prima casnicie va avea aceasi valoare?
Răspuns la discuția Retineri salariale
Va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat. Este atat de placut sa sti ca ai atatia prieteni care iti sar in ajutor atunci cand ai nevoie de un sfat! Va multumesc inca o data!
Ce procent maxim, poate fi retinut din salariu pentru a plati pensia alimentara, pentru intretinerea a doi copii si recuperarea sumelor din perioada divortului?
Consider ca mi se retine foarte mult din salariu. Doresc sa stiu procentul maxim care poate fi retinut dintr-un salariu(daca este stipulat in codul muncii)?