avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara

Sunt divortat si am doi copii carora le platesc pensie alimentara in valoare de 33% din venitul net realizat. In situatia in care am sa ma recasatoresc si voi mai avea un copil cu altcineva, valoarea pensiei alimentare pentru copiii din prima casnicie va avea aceasi valoare?
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 14:34, 18 Noiembrie 2009
Daca va recasatoriti si veti avea un copil cuantumul pensie va ramane acelasi....daca veti avea 2 copii cuantumul pensioei se va modifica (va scadea).
la cerere se va micsora la 25%
buna ziua
avind in vedere ca o sa aveti un copil pensia la cererea dvs pentru cei doi se va micsora ,dar va fi nevoie sa solicitati in instanta, sau daca veti fi chemata la majorarea de pensie sa precizati prin intimpinare ca intre timp mai aveti un copil in intretinere si sa se tina cont .
av dh

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie alimentara 3 copii crin84 crin84 buna ziua, Sotul are din prima casnicie 1 copil, iar in actuala casnicie 2 copii ( cel de-al 2-lea nascandu-se de curand). Plateste pensie alimentara primului ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Vbnm Vbnm Cineva are 2 copii din 2 foste casatorii pentru care plateste pensie alimentara. S-a recasatorit si a mai facut un copil. Pensia alimentara pe care o plateste ... (vezi toată discuția)
Marire pensie alimentare meteorarlg meteorarlg Bun gasit. Va supun discutiei urmatoarea situatie. In anul 2007 am divortat de fosta sotie. Pentru copil a fost stabilita o pensie de 323 ron. Precizez faptul ... (vezi toată discuția)