avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters112016

Activitate ContSters112016

Răspuns la discuția TVA dupa 01.05.2009
eu nu stiam k pt spalatorie si pt revizii si reparatii auto, nu se deduce TVA,
eu stiu k atat pt combustibil, nu se deduce TVA, unde scrie k si pt repartii si spalatoriei auto?
Răspuns la discuția servicii intracomunitare
masina se foloseste in romania, nu in germania
firma din romania este platitoare de TVA si este firma romanesca cu capital privat romananesc
cu sa-i zik sa-mi faca facturile?
buna ziua
am nevoie si eu de ajutorul d-voastra
- am inchiriat un autoturism din germania de la o persoana juridica platitoare de tva
-s-a facut contract de inchiriere
- factura cu chiria mi-a facut-o cu TVA,1190 EURO
-pe langa factura cu chiria am mai primit si:
-factura cu cauciucuri de iarna cu TVA 238 EURO,
-factura asigurare cu TVA,119, EURO
-factura cu nr. de inmatriculare cu TVA, 119 EURO
1. cum inregistrez aceste facturi?
2. declar contractul la administratia financiara?
3. ar trebui sa platesc impozit pe nerezidenti?
va rog sa ma ajuta-ti iar daca mai aveti nevoie de informatii o sa vi le dau cu placere.
ce lege modifica planul de conturi din ianuarie 2010, ca vreau sa citesc , am inteles k s-a introdus contul 709 care functioneaza ca un cont de cheltuieli si contul 609 care functioneaza ca uun cont de venituri.
Răspuns la discuția avertisment-sanctiune
stiu asta, dar daca ma pun cu el si ii zik se cheama sfidare si imi pune bagajul la usa...eu nu am voie sa tip, sa-mi spun punctul de vedere, ei au voie, asa mi-au zis k sunt sefi....
multumesc!:)
asa este tocmai de aceea , nu vreau sa-mi pierd locul de munca, pt k am nevoie de experinta ca sa ma pot angaja in alta parte.....o sa incerc sa vorbesc cu directorul cand va veni, si o sa vad cat mai rezist...
multumesc pt raspunsurile date...
dar sesizare nu pot face deoarce au relatii peste tot sunt mana in mana cu cei de la ITM, Garda...si cum la noi toti se lasa manjiti cu mita...degeaba ma strofoc, iar apoi cu prima ocazie imi da cu piciorul...
va multumesc din suflet pentru toate raspunsurile date pana acum...
mai am o intrebare...ma poate sanctiona pe motivul ca eu am plecat dupa program acasa, si nu mi-am cerut voie k sa plek acasa?atat timp cat in contract scrie de negru pe alb ca orele suplimentare nu sunt necesare si prin urmare nu se platesc, si avand in vedere faptul ca in contract scrie k lucrez 40h pe saptamana adik 160 pe luna, adik 20 de zile, iar eu lucrez 22 de zile pe oluna ex octombrie, nu mi-am vazut statul de plata sau fluturasul niciodata, nu mi-au dat liber, si nici nu mi le-a platit, cam asa se face in Romania noastra.
oameni buni nu mi-a dat nimik in scris intelegeti nimik, va rog sa ma credeti, am primit azi email de la resurse umane sa dau nota explicativa pentru avertisment si sanctiune, eu nici nu stiam cu ce se manaca....nu am vazut o hartie, nu a vorbit nimeni cu mine, nu mi-a spus nimeni nimic, doar ceea ce v-am zis, si a mai primit o colega , dar pe ea macar a certat-o ia zis in fata motivul , dar mine nimik nici macar nu ma vazut la ochi.
da este firma privata!