avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate toader_vasile

Activitate toader_vasile

daca s-a inceput urmarirea penala impotriva unor angajati dintr-o banca , angajati cu care s-au semnat conventii referitoare la un credit, pe care acum nu le mai recunosc, se poate opri executarea silita aflata pe rolul unei instante civile?
Răspuns la discuția baza de calcul tva
in 2006-2007 eram persoana fizica si atat, nu PFA
deci nu aveam CIF
in legea bugetului de stat se specifica veniturile la buget dafelcate pe categorii.
dar in sptele acestor cifre ar trebui sa ste o nota de fundamentare.
as vrea sa stiu cui trebuie sa ne adresam pentru a avea acces la aceasta nota de fundamentare.
pentru ca daca in legea bugetului pe anii 2004,2005, 2006, 2007 nu este cuprins ca si venit la buget TVA din vanzari imobile persoane fizice, asta ar insemna ca nici statul nu a luat in calcul acest venit, deci practic el nu avea suport legislativ
Răspuns la discuția baza de calcul tva
spuneti-mi va rog cum se numeste notificarea despre care vb si pe care ar fi trebuit s-o depun pana la 25 februarie a anului urmator?. si daca nu am depus-o , aceasta disculpa staul care nu s-a autosesizat, la un eventual proces?
sunt persoana fizica impozabila inregistrata in scopuri de tva din 2008. Dar eu am vandut imobile si in 2006, 2007 cand nu eram inregistrat ca platitor de tva. Acum statul vrea sa calculeze tva la tranzactiile efectuate in 2006 , 2007 folosind ca baza de de impozitare pretul vanzarii, deci teoretic eu il pot cere de la clienti ( retroactiv) pentru a putea plati statului?