avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

daca s-a inceput urmarirea penala impotriva unor angajati dintr-o banca , angajati cu care s-au semnat conventii referitoare la un credit, pe care acum nu le mai recunosc, se poate opri executarea silita aflata pe rolul unei instante civile?
Cel mai recent răspuns: Maricica Palancianu , Avocat 10:36, 3 Iunie 2010
Se merge pe principiul "penalul tine in loc civilul".
Va trebui sa depuneti la dosarul cauzei civile un certificat de grefa de la procesul penal pentru a suspenda judecarea pana la definitivarea procesului penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune caradis caradis Buna ziua. Ma confrunt cu umatorul caz : 1. In 1986 am cumparat un imobil cu chitanta de mana. Am acceptat acest lucru deoarece pe vremea aceea era pericol ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut ? - pentru redeschidere dosar civil suspendat de judecarea unui dosar penal oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Un Dosar civil - raspundere civila a fost suspendat pe durata judecarii unui Dosar penal Hristos a inviat ! Un Dosar civil - ... (vezi toată discuția)
Ce dovada - pentru suspendarea unei cauze civile ? oanaportar oanaportar Institutia noastra a declarat Apel impotriva unei hotarari judecatoresti. Instanta civila nu a afisat pe ECRIS nici dosarul, nici termenul, nici nu am ... (vezi toată discuția)