avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Activitate biamuntean2003

Activitate biamuntean2003

Discuție legea 112
Buna, am o speta pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv:
A fost cumparat cu contract de vanzare cumparare un imobil de catre o pers fiz de la statul roman prin legea 112. Pe parcursul contractului , bunul a fost revendicat de catre mostenitorul fostului proprietar pe calea unei actiuni avand ca obiect succesiune, constatare nulitate si rectificare cf, fara a fi citat si chiriasul care platea catre stat ratele lunare.
S-a admis si a ramas def si irev prin neapelare si s-a inscris in cf dreptul de proprietate. Dupa 2 ani , s-a achitat integral imobilul de catre chirias si s-a solicitat inscrierea in cf , unde -surpriza se afla alt proprietar tabular.Ce mai pot face in cazul acesta? Nu vreau s apierd imobilul. Va multumesc !
salutare, spuneti-mi va rog : 5 ani neintrerupti inseamna doar cons juridic si etc , sau poate fi si executor bancar?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
salutare la toti!
intrebarea este adresata in primul rand celor care ati depus dosarele de inscriere. Ati atasat certificat de atestare psihistrica sau a fost suficient o atestare psihologica , pt ca au fosht cabinete la care am sunat si mi-au spus sa mai intreb , pt ca la inm s-au respins dosarele unde s-au atasat atestari psihiatrice....
merci. sporuri!!!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Salutare,
este prima data cand scriu in acest forum, desi va urmaresc de mai multe luni discutiile si chiar am ajuns sa va "cunosc". V-as ruga , in masura in care mai reusiti sa va luati pauza de la invatat, sa-mi trimiteti sintezele, care au devenit atat de populare, pe adresa de email: biamuntean2003@yahoo.com.
Va multumesc si spor la invatat!