Buna, am o speta pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv:
A fost cumparat cu contract de vanzare cumparare un imobil de catre o pers fiz de la statul roman prin legea 112. Pe parcursul contractului , bunul a fost revendicat de catre mostenitorul fostului proprietar pe calea unei actiuni avand ca obiect succesiune, constatare nulitate si rectificare cf, fara a fi citat si chiriasul care platea catre stat ratele lunare.
S-a admis si a ramas def si irev prin neapelare si s-a inscris in cf dreptul de proprietate. Dupa 2 ani , s-a achitat integral imobilul de catre chirias si s-a solicitat inscrierea in cf , unde -surpriza se afla alt proprietar tabular.Ce mai pot face in cazul acesta? Nu vreau s apierd imobilul. Va multumesc !
salutare la toti!
intrebarea este adresata in primul rand celor care ati depus dosarele de inscriere. Ati atasat certificat de atestare psihistrica sau a fost suficient o atestare psihologica , pt ca au fosht cabinete la care am sunat si mi-au spus sa mai intreb , pt ca la inm s-au respins dosarele unde s-au atasat atestari psihiatrice....
merci. sporuri!!!
Salutare,
este prima data cand scriu in acest forum, desi va urmaresc de mai multe luni discutiile si chiar am ajuns sa va "cunosc". V-as ruga , in masura in care mai reusiti sa va luati pauza de la invatat, sa-mi trimiteti sintezele, care au devenit atat de populare, pe adresa de email: biamuntean2003@yahoo.com.
Va multumesc si spor la invatat!