avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 112
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 112

Buna, am o speta pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv:
A fost cumparat cu contract de vanzare cumparare un imobil de catre o pers fiz de la statul roman prin legea 112. Pe parcursul contractului , bunul a fost revendicat de catre mostenitorul fostului proprietar pe calea unei actiuni avand ca obiect succesiune, constatare nulitate si rectificare cf, fara a fi citat si chiriasul care platea catre stat ratele lunare.
S-a admis si a ramas def si irev prin neapelare si s-a inscris in cf dreptul de proprietate. Dupa 2 ani , s-a achitat integral imobilul de catre chirias si s-a solicitat inscrierea in cf , unde -surpriza se afla alt proprietar tabular.Ce mai pot face in cazul acesta? Nu vreau s apierd imobilul. Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Cum este posibil ca 2 persoane sa aiba cf pe un apartament? Claudiaoradea Claudiaoradea Suntem in judecata de 12 ani ptr apartament...am fost din 89 chiriasi de stat...dupa aceea a intrat legea 112 care ne`a permis sa cumparam ... (vezi toată discuția)
Actiune revocatorie-pauliana parvu emilia parvu emilia Buna ziua, Va rog foarte mult sa imi spuneti dpdv legal ce actiune sa introduc pt. obligarea la contravaloarea de piata a terenului inscris in certif meu ... (vezi toată discuția)
Obligaþia de restituire a unui imobil naþionalizat Marta Tot Marta Tot Dacă o persoană are o hotărâre definitivă ţi irevocabilă din anul 2006 prin care Primăria Municipiului Bucureşti şi ICRA-lul sunt obligate să ... (vezi toată discuția)