Va rog foarte mult sa imi spuneti dpdv legal ce actiune sa introduc
pt. obligarea la contravaloarea de piata a terenului inscris in certif meu de mostenit.
- am o hot.def.si irev. /2006prin care s-a constatat nulitatea absoluta a contr. de
schimb cu sine insasi , prin fraudarea mea ca propr teren in litigiu- si s-a dispus
rectificarea CF cf. sit. anterioare contr de schimb
- nu am putut sa execut rectificarea CF deoarece terenul a fost instrainat de
prin ctr. vz-cump. autentic
- din 2007 m-am judecat cu cumparatorii pt. const. nulitatii ctr de vz-cump autentificat, vanz-cump. s-au aparat reciproc... buna credinta ... dupa recurs fara drept de apel ... cu toate cpc invocate pt. nelegalitatea primei instante....mi s-a respins recursul si a ramas irevocabila martie 2011
- deci cump. au ramas cu terenul intravilan, coschimbasa frauduloasa/vanzatoare
a rams cu rectificarea CF pt terenul dat la schimb (extrav pt. intrav) si cu pretul
incasat in urma vanz teren meu intrav.
In 2009 mai in timpul procesului coschimbasa/vanazatorea pentru a deveni insolvabila financiar si-a instrainat prin succesiune nuda proprietate pastrandu-si uzulfruct viager catre fiul sau ( desi sotul vanz a murit in 2000)
Intrebare - Pot sa chem in instanta pe coschimbasa frauduloasa/vanzatoarea
si sa ii cer obligarea la contravlaorea terenului in baza unei expertize
si sa introduc si o actiune pauliana/revocatorie a conventiei de instrainare in 2009 a nudei proprietati cu pastrarea uzuluifruct viager pentru a fi sigura ca imi pot recupera prejudiciul cauzat , eu in mementul de fata ramanad fara
terenul intrav. fara bani si mai sunt si pusa sa platesc chelt de judecata de parca eu i-am pagubit
Multumesc foarte mult pentru ajutorul celor care ma vor sfatui
in principiu da, la ambele intrebari, dar verificati daca mai sunteti in termen. De ce nu ati introdus in cauza si pe vanzatoare cand v-ati judecat cu proprietarii de buna credinta ?
deci judecata a fost continua din Oct 2006 - pana in 28 03 2011- timp in care
m-am judecat ca sa imi recapat terenul inapoi (nu pretul)
- prima hot def si irev. am obt in martie 2006, prin care s-a const nulit abs a
contr de schimb cu sine insasi- (vanzat. frauduloasa cu sine insasi)
- neputand excuta rectif. CF cf hot def si irev, deoarece terenul fusese instrainat
prin antecontract 2003 si cont. de vanz-cump autentic/2004,
- in apr. 2007 am introdus actiunea in revendicare imobiliara , rectficarea CF'
const. nulit absol. a cont.vz-cump ,m-am judecat cu cumparatorul- vanzatorul.
care s-au aparat reciproc, au mintit, am dovedit...am pierdut deznodamant
al justitiei romanesti, in recurs respinge act ca nefondata..irev 28 03 2011
- POT SA INTRODUC ACUM in Aprilie 2011 o actiune impotriva vanzatoarei,...in pretentii? obligare la contravloare?.. care sa fie investita cu titlu executor
si cum in Mai 2009 in timp ce ne judecam vanzatoarea fraduloasa ( cea din cauza careia sunt lipsita de posese, folosinta, de dreptul de a mai dispune ) si-a instarinat prin conventie fiului sau nuda proprietate pastradu-si uzulfruct viager
ca sa isi produca o stare de insolvabilitate/insaracire.
- si deci pot introduce si o actiune pauliana/revocatorie a actului de instrainare a nudei proprieteti pt. a fi sigura ca pot fi despaguibita la valoarea de piata a terenului de care am fost deposedat ?
Va multumesc foarte mult pentru sfatuirile Dvs. si timpul Dvs.
In cauza a fost introdusa si vanzatoarea frauduloasa/coschimbasa , judecata a fost continua din Oct 2005 - cu coschimbasa fraudulosa ,
am obtinut in Oct 2006 hot def si irev pt rectificarea CF cf sit anterioare contract de schimb cu sine insasi ,
NU am putut sa execut hotararea , terenul fiind instainat/vandut de coschimbasa
Din april 2007 pana in 28 03 2011 m-am judecat cu cumparatorii si vanzatoarea..
In Mai 2009 vanzatoarea isi instraineaza nuda propr fiului sau pastradu-si uzufruct
viager...pt. a deveni insolvabila ...in 28 03 2011 in recurs (fara dr. de apel) mi s-a respins act ca nefondata...a ramas irevocabila
DECI fiind judecata continua cu vanazatoarea/coschimbasa din Oct 2005 pana in 28 Martie 2011 , POT SA INTRODUC ACUM in APR. 2011 ...conform celor scrise anterior sa nu ma repet.
Va rog foarte mult sa ma ajutati si va multumesc anticipat tuturor