In concluzie, as putea cere fara probleme plata in procente, sau nu?
Exista ceva in legislatie care nu permite ?
Mai am un coleg unde am vazut ca se poate, in cazul meu de ce nu s-ar putea ?
(nu sunt o persoana fara venit, doar ca el fluctueaza exact cand mie lumea mai draga, de exemplu acum unde ma vor incalta cu venit mare pe cele 6 luni din urma desi acum e mic si pana sa se reglementeze va dura cateva luni timp in care voi plati ..mult mai mult, ptr ca e raportat la acel venit de atunci, care nu mai e valabil acum in momentul de fata)
arrwen_evenstar34 a scris:
La cererea instantei se elibereaza adeverinta de venit , aceasta putand fi eliberata ori de cate ori instanta considera ca este necesar, In ceea ce priveste venitul dvs , legea prevede 25 % din venitul lunar pentru un copil si o patrime ptr doi copii.
In cazul in care nu aveti venituri , se va aplica procentul la salariul mediu brut pe economie.
- ce ati vrut sa spuneti cu ,, nu se afla nici ea in tara''?
am intrebat pentru ca nu stiu cum ar trebui sa procedez deoarece astept un copil cu actuala sotie (recasatorit) fosta sotie, impreuna cu minorul (ptr care de fapt platesc pensia alimentara) sunt plecati din tara, (de cativa ani), recasatorita si ea, domiciliul stabil acolo..etc.
cum ar trebui sa prodez insa eu ? unde ma voi adresa ptr recalculare pensie din moment ce minorul si fosta au domicillul in alta tara
(voi avea cat de curand un copil)