avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Activitate renami

Activitate renami

Răspuns la discuția Alocatie restanta
Multumesc mult!
Buna ziua!
Am si eu de ridicat o alocatie de stat pentru copii in cuantum de 200 lei din septembrie 2010. Am fost la Agentia Judeteana pt Prestatii Sociale C-ta, dar mi-au zis ca la ei nu figurez cu nicio restanta si m-au indrumat spre Posta Romana pt a vedea ce s-a intamplat. La posta s-a constatat ca nu au fost returnati banii agentiei si ca nu exista nici semnatura ca ar fi fost ridicati. Dupa ce m-au certat pt ca nu am ridicat alocatia la timp, am facut o cerere, dar m-au informat ca plangerile la ei se fac in termen de 6 luni si raspunsul dureaza. Abia mi-au dat si nr de inregistrare la insistentele mele. Ma intereseaza termenul in care trebuie sa-mi dea raspuns si daca e posibil sa pierd alocatia.
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția chiatanta de mana
Am crezut ca, pana la finalizarea actelor, care banuiesc ca dureaza ceva, pot face o plangere la politie pt a-i evacua, pt ca sunt sub orice critica. Au profitat de faptul ca am doar o chitanta de mana si nu mai vor sa plece. Ca si act de mana, am inteles ca este in regula, mi-a confirmat un avocat.
Răspuns la discuția chiatanta de mana
Multumesc mult, dar nu le-am inchiriat, pur si simplu m-au rugat sa stea acolo o luna, fiindu-mi amici. Ei cum demonstreaza ca stau acolo?
Buna seara!
Sunt noua pe aici si as vrea sa-mi suneti daca pot face ceva. Am o garsoniera cumparata cu o chitanta de mana, am lasat pe cineva sa locuiasca acolo o luna, iar acum nu mai vor sa plece. Au trecut 2 ani. Credeti ca rezolv ceva cu politia, pana o rezolv cu actele? Mentionez ca nu am facut nici un contract cu ei, iar domiciliul lor este in alta localitate.