avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie restanta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie restanta

Buna ziua!
Am si eu de ridicat o alocatie de stat pentru copii in cuantum de 200 lei din septembrie 2010. Am fost la Agentia Judeteana pt Prestatii Sociale C-ta, dar mi-au zis ca la ei nu figurez cu nicio restanta si m-au indrumat spre Posta Romana pt a vedea ce s-a intamplat. La posta s-a constatat ca nu au fost returnati banii agentiei si ca nu exista nici semnatura ca ar fi fost ridicati. Dupa ce m-au certat pt ca nu am ridicat alocatia la timp, am facut o cerere, dar m-au informat ca plangerile la ei se fac in termen de 6 luni si raspunsul dureaza. Abia mi-au dat si nr de inregistrare la insistentele mele. Ma intereseaza termenul in care trebuie sa-mi dea raspuns si daca e posibil sa pierd alocatia.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: renami , utilizator 14:10, 2 Iunie 2011
Alocatia de pierdut nu o pierdeti, pana la urma tot v-o returnaza, insa cel mai simplu, solicitati-le un raspuns scris, de urgenta, in care sa se specifice doar atat : motivul pentru care banii nu au fost returnati Agentiei in toto acest timp. Functionarii Postei nu au nici-un motiv sa va ia pe dv la intrebari, deoarece vina le apartine si puteti sa le spuneti asta, ei aveau obligatia sa trimita alocatia inapoi.
Solicitati in scris motivatia pentru care banii nu au fost returnati Agentiei, obtineti la cererea dv nr de inregistrare. In acelasi timp faceti cerere si la [ link extern ] /.

Si tot in acel link gasiti si nr de tel unde puteti apela gratuit, deasemenea va puteti adresa si protectiei consumatorului.
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2011
aly_yoana, utilizator
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia pentru un bebe data altei persoane ciciilo ciciilo Buna ziua. Incepand cu luna ianuarie trebuia conform dosarului depus in decembrie 2010 trebuia sa ne vina alocatia de 200lei pt bebe. Am asteptat degeaba pana ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,ma puteti sfatui cum sa procedez,m-au inregistrat gresit la asociatia de asistenta sociala,nu ma numesc dorina sorinar sorinar Am fost sa ridic alocatia copilului si cei de la posta mi-au spus ca m-au inregistrat gresit DORINA , eu ma numesc sorina Si pentru greseala facuta de ... (vezi toată discuția)
Nu am primit alocatia copilului madaene madaene buna ziua, ma numesc Madalina Ene, am rugamintea sa ma sfatuiti ce sa fac intr-o problema... am un baietel de 2 ani si 3 luni pentru care am primit ... (vezi toată discuția)