avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua,ma puteti sfatui cum sa procedez,m-au ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua,ma puteti sfatui cum sa procedez,m-au inregistrat gresit la asociatia de asistenta sociala,nu ma numesc dorina

Am fost sa ridic alocatia copilului si cei de la posta mi-au spus ca m-au inregistrat gresit DORINA , eu ma numesc sorina
Si pentru greseala facuta de operatorul care operatorul care mi-a inregistrat dosarul la asociatiade asistenta sociala nu voi mai putea ridica alocatia. Va rog sa ma lamuriti ce pot sa fac,am sunat la asociatia la care am fost si am depus dosarul si mi-au spus ca la ei sunt inregistrata corect si mi-au dat o adresa si nr de tel la un sediu din sector 1 sa ma interesez unde a ajuns dosarul trimis de ei, Dar nu raspunde nimeni la acele numere. Mentionez ca am patrat cuponul mandatul.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 07:00, 23 Septembrie 2011
Daca tot aveti adresa parerea mea este ca ar trebui sa mergeti pana acolo si sa insistati asupra problemei.
Prin telefon slabe sanse, zic eu.
Chiar daca la un moment dat vor raspunde la tel. nu cred ca vor fi sensibilizati de faptul ca nu va puteti dvs. ridica alocatia. Eventual va tin jumatate de zi la tel. facandu-va legatura de la un compartiment la altul, pasand competenta de la unul la altul si tot cu problema nerezolvata ramaneti.
La fata locului aveti sanse sa va rezolvati problema.
Cei de la oficiul postal au si CNP... Identificarea s-ar putea face pe baza CNP, care trebuie sa corespunda cu cel din cartea dv de identitate.

Incercati sa discutati cu dirigintele oficiului postal si apoi faceti o cerere pentru rectificarea datelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie Ami1234 Ami1234 Cum pot afla dacă alocația a fost ridicată? Alocația vine la domiciliul tatălui copilului și el îmi zice ca nu a ridicat-o dar nici nu vrea sa mergem la ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru un bebe data altei persoane ciciilo ciciilo Buna ziua. Incepand cu luna ianuarie trebuia conform dosarului depus in decembrie 2010 trebuia sa ne vina alocatia de 200lei pt bebe. Am asteptat degeaba pana ... (vezi toată discuția)
Pensia tatalui decedat ContSters356923 ContSters356923 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o informatie privind pensia tatalui meu decedat. Tata a murit de curand si nu stiu ce sa fac pentru a ridica pensia de ... (vezi toată discuția)