avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate adirta

Activitate adirta

Dar despre CEDO ce puteti sa-mi spuneti(costuri,sanse)
buna ziua,am cistigat un proces de recuperare,iar finantele si mediu mi-au facut recurs,recursul finantelor a fost admis iar cel al mediului respins( deci in concluzie am pierdut procesul).va rog sa-mi spuneti ce alte cai de atac am in continuare.
VA MULTUMESC MULT
Buna dimineata.doresc ajutorul unui consultant(avocat,eventual)specializat in astfel de procese cu recuperari creante pt,un proces cu FISCU (STATUL DE DREPT)CARE M-A OBLIGAT SA MAI PLATESC INCA O DATA CONTRAVALOAREA UNUI AUTOVEHICOL SECAND-HAND ,CARE A FOST INMATRICULATA INITIAL IN U.E.
buna dimineata.SOLICIT ANGAJAREA UNUI CONSULTANT(AVOCAT) PT.UN PROCES CU A.N.A.F. CLUJ -NAPOCA PT.RECUPERARE TAXA DE POLUARE CARE S-A FIE SPECIALIZAT IN ASTFEL DE PROCESE TEL.0740518024 SAU e-mail adirusul@yahoo.com cu multumiri
Buna ziua.Solicit un consultant(avocat) care a mai avut procese pe tema aceasta pt.a ma reprezenta in instanta pt.rec.TAXA POLUARE pt.un autovehicol secand-hand inmatriculat prima oara in U.E. POT PLATI ONORARIU IN RATE(LA INTELEGERE) e-mail:adirusul@yahoo.com sau tel.0740518024 CU MULTUMIRI
Discuție taxa de poluare
se poate recupera taxa de poluare la un vehicul care a fost imatriculat inainte in U.E.
Discuție taxa poluare
am fost obligat de min.de finante sa mai platesc val. unei masini8800 roni sa inmatriculez o masina inmat. in ue spania 2004 nu este corect cum se poate rec. aceasta suma
Răspuns la discuția cumparare o casa cu ipoteca
Achit suma totala
Răspuns la discuția cumparare o casa cu ipoteca
va multumesc de raspuns eu am fost la notar cu vinzatorul si imi face numai antecontract si eu sa merg la banca sa platesc ipoteca,iar banca imi da o dovada pt.radiere ipoteca dar daca vinzatorul dupa ce i-am platit ipoteca si are C.F curat nu mai vine la semnat contractul