avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa de poluare - am pierdut irevocabil, ce cai de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa de poluare - am pierdut irevocabil, ce cai de atac mai am?

buna ziua,am cistigat un proces de recuperare,iar finantele si mediu mi-au facut recurs,recursul finantelor a fost admis iar cel al mediului respins( deci in concluzie am pierdut procesul).va rog sa-mi spuneti ce alte cai de atac am in continuare.
Cel mai recent răspuns: adirta , utilizator 18:37, 13 Ianuarie 2012
Conform noi legi puteţi merge la administraţia fiscală şi să solicitaţi pe cale administrativă restituirea taxei pe care aţi plătit.o. Dar nu vă fi restituită integral ci doar diferenţa in plus dintre ceea ce aţi plătit şi cea valabilă pe 2012.
Puteti folosi caile extraordinare de atac (contestatia in anulare sau revizuirea), dar acestea pot fi folosite doar pentru motive specific definite de lege. Aveti nevoie de un avocat pentru a merge pe acest drum, dar sunt slabe sanse sa castigati daca ati pierdut la recurs.
Dar despre CEDO ce puteti sa-mi spuneti(costuri,sanse)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dosar just_lucian just_lucian Pe scurt , litigiu in munca , eu reclamant, fost angajat, concediere abuziva . Daca in urma nepasarii avocatului s-a facut praf toate actiunile mele pana la ... (vezi toată discuția)
Utilizare toate căile de recurs și apel laur2013 laur2013 Bună ziua, Ce alte cai de recurs, apel, etc, mai există dacă sau utilizat cele menționate? Atât național cât și internațional? (vezi toată discuția)
Recurs pierdut. poate urma cedo? emillius emillius Buna ziua, Fratele meu a pierdut in recurs un proces impotriva unei banci, decizie irevocabila. Se poate adresa CEDO sau mai trebuie atacata aceasta decizie ... (vezi toată discuția)