avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... rejudecare dosar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

rejudecare dosar

Pe scurt , litigiu in munca , eu reclamant, fost angajat, concediere abuziva . Daca in urma nepasarii avocatului s-a facut praf toate actiunile mele pana la Curtea de Apel inclusiv se poate rejudeca speta? Si in ce masura ? Va multumesc , momentan ma gandesc la o cerere de revizuire dar sansele sunt aproape minime.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 28 Ianuarie 2013
daca v-ati judecat si in recurs, nu cred ca mai este ceva de facut.mergeti cu deciziile la un avocat
Daca dosarul a trecut prin toate etapele procesuale (fond, apel, recurs) si ati pierdut irevocabil, nu mai puteti formula o noua actiune avand aceleasi pretentii si acelasi obiect. Astfel, o noua actiune avand acelasi temei, aceleasi pretentii, ar fi respinsa pentru autoritate de lucru judecat. In ceea ce priveste caile extraordinare de atac (contestatia in anulare, revizuirea), exista cazuri expres prevazute de codul de procedura civila. In atare situatie, daca nu va incadrati in niciunul din acele cazuri, sunt slabe sanse de reusita. In plus, puteti plati si cheltuielile de judecata efectuate de catre partea adversa, daca nu aveti castig de cauza. Cantariti bine sansele, inainte de a efectua un nou demers. Cu stima.
Litigiul nu se mai poate rejudeca , insa puteti exercita una din caile extraordinare de atac - contestatia in anulare si /sau revizuirea.
Aveti grija la motivele/termenele pentru / in care se poate exercita aceste cai de atac extraordinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac la o sentinta penala definitiva tom55 tom55 As dori sa stiu caile de atac la o sentinta penala definitiva si unde sa le adresez va multumesc si scuze (vezi toată discuția)
Recurs - mai exista cai de atac? liminita liminita As vrea sa stiu daca dupa un recurs pierdut la Curtea de Apel Bucuresti se mai poate face ceva. Daca mai exista alta cale de atac. (vezi toată discuția)
Reducerea pedepsei StefaniaR StefaniaR As dori sa stiu daca mai exista vre-o sansa de reducere a pedepsei cu 5 ani de inchisoare cu executare pe motivul de viol, avand in vedere ca au existat ... (vezi toată discuția)