avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Activitate ionel str

Activitate ionel str

Am scris pe privat problema mea nu stiu daca ati primit
adica ma pot astepta si la mai rau?ce pot sa fac?eram doua persoane in masina nu ne-am facut doar datoria chiar putem fi acuzati? adica este normal sa nu oprim cind oamenii ar avea nevoie de noi? in cazul nostru era decedat stiti cite presiuni se fac asupra noastra?
Este normal ca martor fiind intr-un dosar sa fii chemat pentru a da declaratii de trei ori apoi reconstituire si apoi testul poligraf? si sa te astepti ca dupa acesta sa ti se spuna ca nu prea este in regula adica in incercarea de a deveni din martor in acuzat?X-( nu stiu cum, daca este nevoie voi expune toata povestea aici ca sa se vada cum din salvator poti deveni acuzat. Daca as putea fi indrumat ,pina acum am mers pe incredere dar acum simt ca nu este in regula si chiar nu stiu cum trebuie sa procedez
Răspuns la discuția bine faci bine gasesti
Mie persoana careia i-am imprumutat banii prin mesaj spune ca va rezolva aceasta problema dar nu este de gasit dupa ultimele mesaje trimise si e aproape un an de atunci.eu intrebam daca mesajele primite ma ajuta legal sa imi recuperez banii?Si va mai spun ca e greu sa-ti stapinesti reactiile in cazul meu daca dupa atita vreme de ignor ar vrea bunul dumnezeu sa ne intilnim intimplator fata in fata,nu stiu cum voi procedaX-(
Răspuns la discuția bine faci bine gasesti
am un martor care amers cu mine la banca atunci cind am retras suma din contul meu si care a mers cu mine pina la acea persoana si a fost de fata dar gresala mea afost ca nu am mers la notariat am avut incredere ca acea persoana era o persoana publica cu credibilitate maxima facind parte dintr-o familie cu functii si sprijin politic ,niciodata nu m-am gindit ca ajutorul meu va firecompesat asa ,am crezut ca daca merg la notariat pare o afacere dubioasa,dar oricum nu am crezut nici o data ca acea doamna poate sa faca ceva rau era o femeie foarte respectata si cu o mare credibilitate fata de multe institutii din oras
Am imprumutat o persoana cu bani,nu am decit mesaje de la acea persoana ca i-mi va restitui banii,de aproape un an nu mai este de gasit nu mai raspunde la telefon,familia spune ca sursa de legatura este o firma mare de avocatura.Eu as dori sa primesc un sfat sa stiu daca mesajele primite de la respectiva persoana ma ajuta cu ceva,si daca apelez la aceiasi firma ma poate pune in legatura cu acea persoana direct sau tot prin
avocat