avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reconstituire, 3 declaratii si test poligraf in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reconstituire, 3 declaratii si test poligraf in calitate de martor

Este normal ca martor fiind intr-un dosar sa fii chemat pentru a da declaratii de trei ori apoi reconstituire si apoi testul poligraf? si sa te astepti ca dupa acesta sa ti se spuna ca nu prea este in regula adica in incercarea de a deveni din martor in acuzat?X-( nu stiu cum, daca este nevoie voi expune toata povestea aici ca sa se vada cum din salvator poti deveni acuzat. Daca as putea fi indrumat ,pina acum am mers pe incredere dar acum simt ca nu este in regula si chiar nu stiu cum trebuie sa procedez
Cel mai recent răspuns: ionel str , utilizator 20:22, 2 Decembrie 2014
Aveati dreptul de a avea avocat cand ati fost audiat de fiecare data.
Ca nu ati ajuns si s-a ajuns la aceasta situatie nu e de mirare...

Mie imi pare normal ceea ce ziceti deoarece orice se poate...doar ca acum ati aflat dvs.

Daca erati inspirat va informati mai demult despre ceea ce ar fi putut sa fie si ati fi aflat anterior...
Acum...deja ati aflat singur...
Ultima modificare: Marți, 2 Decembrie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
adica ma pot astepta si la mai rau?ce pot sa fac?eram doua persoane in masina nu ne-am facut doar datoria chiar putem fi acuzati? adica este normal sa nu oprim cind oamenii ar avea nevoie de noi? in cazul nostru era decedat stiti cite presiuni se fac asupra noastra?
Stiu ce presiuni se pot face cu mult mai mult decat stiti dvs.

In ce consta problema in cazul dvs.?
Ultima modificare: Marți, 2 Decembrie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am scris pe privat problema mea nu stiu daca ati primit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza penală - solicitare test poligraf gabics gabics Azi 08.09. am fost la politie primind o citatie, sa ma prezint ca martor,iar din discutii mai voalate am fost acuzat ca am zgariat 2 masini ale unui vecin. ... (vezi toată discuția)
Sa fac sau nu testarea poligraf ? Achimitom04 Achimitom04 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un sfat, de la domnul avocat Lasconschi sau altcineva care ar putea sa ma ajute. Lucrez pe o ambulanta Smurd. In februarie ... (vezi toată discuția)
Acuzata de furt roxana1930 roxana1930 sunt acuzata de furt din motiv ca pe inregistrarile video apar stand 6 minute intr-un birou fara a ma loga pe calculatorul de acolo.Am fost citata la politie, ... (vezi toată discuția)