avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bine faci bine gasesti
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bine faci bine gasesti

Am imprumutat o persoana cu bani,nu am decit mesaje de la acea persoana ca i-mi va restitui banii,de aproape un an nu mai este de gasit nu mai raspunde la telefon,familia spune ca sursa de legatura este o firma mare de avocatura.Eu as dori sa primesc un sfat sa stiu daca mesajele primite de la respectiva persoana ma ajuta cu ceva,si daca apelez la aceiasi firma ma poate pune in legatura cu acea persoana direct sau tot prin
avocat
Cel mai recent răspuns: ionel str , utilizator 10:35, 19 Noiembrie 2009
In ce conditii ati imprumutat acei bani? Martori aveti, ati fost la un notar public sa incheiati un act pentru a avea siguranta ca banii pe care i-ati imprumutat, va vor fi restituiti?
am un martor care amers cu mine la banca atunci cind am retras suma din contul meu si care a mers cu mine pina la acea persoana si a fost de fata dar gresala mea afost ca nu am mers la notariat am avut incredere ca acea persoana era o persoana publica cu credibilitate maxima facind parte dintr-o familie cu functii si sprijin politic ,niciodata nu m-am gindit ca ajutorul meu va firecompesat asa ,am crezut ca daca merg la notariat pare o afacere dubioasa,dar oricum nu am crezut nici o data ca acea doamna poate sa faca ceva rau era o femeie foarte respectata si cu o mare credibilitate fata de multe institutii din oras
Am aceias problema ca si domnul ionel, am intrat cu bani intr-o firma,(doar cu banii si munca) m-am certat cu patronul(prietenul din copilarie) am de recuperat de la el o suma frumusica de bani, nu am nimic la mana ca i-am dat banii pt cumpararea bunurilor luate pe firma lui,doar sotia imi este martora.Credeti ca am vreo sansa in instanta? pe cale amiabila nu se poate face nimic. va multumesc

Domnule Ionel nu credca vom avea vre-o sansa.#-o
Mie persoana careia i-am imprumutat banii prin mesaj spune ca va rezolva aceasta problema dar nu este de gasit dupa ultimele mesaje trimise si e aproape un an de atunci.eu intrebam daca mesajele primite ma ajuta legal sa imi recuperez banii?Si va mai spun ca e greu sa-ti stapinesti reactiile in cazul meu daca dupa atita vreme de ignor ar vrea bunul dumnezeu sa ne intilnim intimplator fata in fata,nu stiu cum voi procedaX-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie Kempes48 Kempes48 Bună ziua. Am mare nevoie de un sfat. Acum aproape 4 ani în septembrie 2013 am împrumutat un fost coleg de serviciu cu suma de 1000 de euro. La momentul ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati si nerecuperati gabykamikaze gabykamikaze buna. am imprumutat o suma de bani si persoana respectiva nu vrea sa imi inapoieze banii pe motiv ca nu lucreaza, nu vrea.... am un martor care a fost de fata ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani? u-niq u-niq Buna ziua, Am imprumutat o persoana pe care o credeam serioasa cu o suma maricica de bani, si acum nu ii mai returneaza, ce pot face? Mentonez ca nu ... (vezi toată discuția)