avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Activitate ioan grigore ripa

Activitate ioan grigore ripa

Răspuns la discuția partaj
Stimatii mei..nu sa facut nici un partaj sau impartirea bunurilor cum se mai zice... iar copiii care nu erau nascuti erau cei 2 din a doua casatorie.multumesc
Răspuns la discuția partaj
Stimata doamna....este aberant caci ..am vb cu zeci de avocati...si consilieri ...si miau zis ca doar cei 4 copii au drept de mostenitor...ei nici nu erau nascuti..iar tatalui nu i sa luat dreptul ci judecatoria a decis ca apartamentul ramine pt..copii caci eram 4 si am ramas cu mama.Nu exista nici un act cum ca el ar fi vindut sau cedat.Multumesc pt.rabdare.
Discuție partaj
Tatal decedat din 1996...mama in viata.Cei doi au dobindit impreuna un apartament in care au trait impreuna cu cei 4 copii.Mama divorteaza..iar apartamentul este oferit ei pt.ingrijirea copiilor.Ea se recasatoreste si are inca doi copii...iar apoi se desparte de al doilea sot si se muta din nou in acel apartament...dobindit impreuna cu primul sot.Acum a reusit sai alunge pe toti cei 4 si una dintre fete din a doua casatorie.......si locuieste cu cea mai mica ...fiind o fetita bolnava.Care sunt drepturile celor 4 copii din prima casatorie.....pot cere..parte ..din partea tatalui decedat??Cum pot face asta?Multumesc.
Răspuns la discuția succesiune
Va multumesc foarte mult.
Discuție succesiune
Buna ziua .am ambii parinti decedati....iar acum am primit o notificare caci daca nu ne prezentam pt. recunoasterea averii...vom pierde tot...au trecut peste 6 ani de la decesul tatalui ...si 10 de la cel al mamei.Problema este caci eu muncesc in starinatate...cu forme legale....si imi este foarte greu sa plec acum in Romania....exista riscul sami pierd locul de munca.Exista vreo solutie in acest caz? VA MULTUMESC ANTICIPAT.Ceilalti frati sunt in Romania. MULTUMESC.